Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Слави Трифонов: Илчовски взриви интернет, а националните медии се правят, че го няма

Председателят на Има такъв народ Слави Трифонов коментира пред БНР: Тайнственост ми звучи все едно става дума за нещо, свързано с литература. Няма тайнственост. Медиите са такива. Интервюта се дават, когато човек има какво да каже. В продължение на толкова години съм говорил всяка вечер. Аз съм интервюирал много хора. Свободата на словото не е 112 място, а в България голяма част от медиите не са свободни. 

Целият интернет е взривен от Илчовски, а националните медии се правят, че го няма.

„Тук става въпрос за огромен обществен интерес“, добави той и уточни, че не вижда смисъл да дава интервюта.

Според него преди вестниците са били свободни, след това телевизиите, но в момента единствено интернет е свободен.

Слави Трифонов: Лъчо Мозъка от ГЕРБ крещя на ген. Атанасов "ей, гном, не се ядосвай, защото пак ще получиш инсулт"

Видно е, че нивото на българските депутати не е високо и това е ясно, както по резултатите на управлението, така и по отношение на ниския морал, който демонстрират дори пред очите на цяла България.

Депутати в парламента стигнаха до ниво на детска градина, като дори се разменят обиди по отношение на физически характеристи, което по принцип е подсъдно във всяка европейска държава, но и говори за пълна деморализация и опростачаване.

Слави Трифонов коментира и тази тема:

„Не мога да приема факта, че има хора, които са се самозабравили, отиват на това място и забравят. Един човек на ГЕРБ изкрещя на Атанас Атанасов, който е зам.-председател на Народното събрание – ей, гном, не се ядосвай, защото пак ще получиш инсулт. Лъчо Мозъка го изкрещя. Така изглежда българският парламентарен живот“, подчерта Трифонов.

На законен референдум гражданите се изразиха ясно за мажоритарните избори. Те не могат да бъдат въведени от парламент, който няма време да извърши работата. Трябва да се съставят 240 едномандатни райони, трябва да има преброяване. Не може да стане от днес за утре. Трябва да има достатъчно време, за да се реализира това, което иска суверенът. Това заяви председателят на Има такъв народ  Слави Трифонов пред БНР.

„Можеш ли да направиш ремонт на колата за 5 мин. Трябва да имаш необходимото време да се случи. Никога нищо не съм обещавал. Когато нещо може да се случи, аз съм поел отговорност да се случи“, допълни той.

May be an image of 1 person

Източник/ци: Petel.bg - новини - Слави Трифонов: Илчовски взриви интернет, а националните медии се правят, че го няма

Petel.bg - новини - Слави Трифонов: Лъчо Мозъка от ГЕРБ крещя на ген. Атанасов "ей, гном, не се ядосвай, защото пак ще получиш инсулт"

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!