Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пропука се! Моделът на Борисов се пропука неудържимо! И от пукнатината, за сега, сълзи зловонна тиня и смрад

Пропука се! Моделът на Борисов се пропука неудържимо! И от пукнатината, за сега, сълзи зловонна тиня и смрад.

И броят на пукнатините ще се увеличава, защото налягането вътре в, иначе лъскавия на пръв поглед съд, наречен герб, е огромно.

Един предприемач повлече крак, а след него, преодолели страха, ще има още и още! И този, така добре охраняван до момента съд, ще се разпадне! От вътре ще се излеят в цялата си грозота и безчовечност легендите за борисов и антуража му, грабежите, смазаните, „сдробени“ и превзети бизнеси, личности и техните съдби, национални предателства, смазани институции и държавност, неистова алчност, прикрита от нагла демагогия.

Ще изтекат още и разните му там шишита, пилета, домуси, герговчета, харизани, гешевчета, прокурорски джуджета, митници, каракачани, началници на служби, во главе с една мазна цаца!

Това е гангрена, причинена от покварата, разпространявана от Борисов и приближените му. Все още въображението ни не може да обхване степента на пораженията! А те, освен в икономическия живот и международния облик на държавата ни, са в пречупената духовност на хората, на тяхния стремеж към свобода, справедливост и благоденствие от собствения си труд, полетът на мечтите и въображението!

Не можем и не трябва да бъдем повече заложници на подобни примати! Отново ни чака много работа и ние ще я свършим! Защото за разлика от плеядата от продали се на покварата „видни“ политици и „интелектуалци“ ние знаем що е то чест, почтеност, достойнство, справедливост, човеколюбие и родолюбие! И най-важното – знаем как да ги постигнем!!!

Константин Гърневски

Източник/ци: Пропука се! Моделът на Борисов се пропука неудържимо! И от пукнатината, за сега, сълзи зловонна тиня и смрад – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!