Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всичко зависи от „Кръгът на вълчицата“. Нито кръгът на Божков, нито който и да било друг кръг може да реши какво ще става в България.

Всичко зависи от „Кръгът на вълчицата „. Нито кръгът на Божков, нито който и да било друг кръг може да реши какво ще става в България.

Кръгът на Божков се е активирал чрез Мая Манолова, казват запознати. От друга страна са се задействали и от кръга на Котараците и от Банкя. Тепърва ще се леят компромати и още помия,

са сигурни запознати от службите. Но всичко зависи от забуления в мистерия „кръг на вълчицата „. До сега всичко, за което са ни информирали хора, гравитиращи около него, го виждаме като реални действия на политиците.

Така стана и с решението за предсрочни избори, както и забраната за коалиране между партиите. Този кръг тъне в сериозна мистерия, след като нашите информатори не желят да кажат конкретни имена.

Питаме се възможно ли е всички да бъдат командвани от подобен център? В търсене сме на конкретни имена и членове на този силен кръг, от който зависи съдбата на България. Както винаги, ще ви информираме за случващото се.

Кристиян Коев

Източник/ци: Всичко зависи от "Кръгът на вълчицата". Нито кръгът на Божков

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!