Градуса беше побегнал за Турция. Тези хора са така полудели от това, че са на власт. Не искат истините да излязат наяве

"Градуса беше побегнал за Турция, след като се явих на комисията в сряда. Върнаха го. Има голям проблем този човек. Той сам си каза, че си е приятел на Бойко, че се обажда, като има проблеми със стоката по различни страни в света. Какви смешни крадци, смешни Ора", коментира пред Сашо Диков явяването на Иван Ангелов, собственик на Градус пред парламентарната комисия на Мая Манолова главният герой Илчовски.

"Отказах да работя с тях и оттам ме почнаха. Грешката им е, че ме мислят за гащник", добави той. "

Тези хора са така полудели от това, че са на власт.

Не искат истините да излязат наяве.

Сам си призна, че премиерът му решава проблемите. Унищожи премиера сега в момента. И прокуратурата скоро ще разследва. А имам решение от 19 април, че прокуратурата прекратява всичко срещу мене", разкри той.

"Софийската прокуратура ме измъкна от лапите на тия мерзавци", каза още бизнесменът. След като Ангелов си призна, че са били заедно в Монако, Илчовски напомни как са го накарали да снима там наш банкер, който отказва да си продаде банката уж на арабски фонд.

"Поне 10 сериозни бизнесмени, като Младен Милков с капитал 65 млн. ми се обадиха да ме поздравят - същите лица са му искали 12 млн.лв.", добави смелчагата. "Тук в София не знаете нищо, имате медийно затъмнение, при по селата е чудо", каза още той.

"Охрана не ми трябва - котарак от мишки не се страхува. Тия са приключили. А стига с тоя страх, бе", метна пътьом още един-два лафа земеделецът, който има декларирана печалба за 2020 г. от 15 млн.лв., а фирмите му се оценяват на 250 000 000 лв., като по данни на 19 минути само земите му струват поне 90 000 000 лв. по занижени оценки и над 100 000 000 лв. по реални пазарни в момента. "Такива като мен идват подготвени. 2 часа работа на НАП е да провери и да си докаже всичко, което казвам", категоричен беше той.

Източник/ци: Градуса беше побегнал за Турция, грешката им е, че ме мислят за гащник: Илчовски | Новини | Новини от България и Света | 19min.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!