Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Торпилира ли /не/умишлено Мая Манолова битката с истинската корупция и зловещ рекет на хунтата! Не се прави така, Майо, не се прави така!

Фундаменталните разкрития на бизнесмена Илчовски се вихрят вече и по медиите с пълна сила, след като Мая Манолова го легитимира като „героя“ на деня.

Чета и слушам изключително внимателно твърденията му. Да, абсолютно съм сигурна, че в земеделието има такава тотална корупция, защото АФЕРА е изнасяла данни, факти и разследвания много преди Илчовски, години наред назад във времето. Тогава обаче Мая Манолова си бъркаше в носа. Както и прокуратурата, впрочем.

Дотук обаче във всички твърдения не видях нито едно доказателство. Включително и за кюлчетата и „Мата Хари“.

Впрочем, днес разбирам и коя била уж „Мата Хари“, въпреки че онези, които трябва да знаят, знаят коя е „Мата Хари“ и че тя няма нищо общо нито с тази въпросна Маги Бадер, нито с Илчовски:

„Агри.бг:

„Истината за Мата Хари най-накрая излезе на бял свят! Бизнесменът Светослав Илчовски назова името на плеймейтката, която е направила скандалните снимки в спалнята на Бойко Борисов.

Пред онлайн изданието Агри.БГ крупният земеделец съобщи, че това е „Мис Плеймейт“ 2017 – Маги Бадер.

„Собственикът на „Градус“ – Иван Ангелов й плати 5 000 лева, за да обслужи нашия премиер. Знам го, тъй като бях там“, каза Светослав Илчовски.“

От своя страна Маги Бадер реагира веднага:

„Знам го, тъй като бях там“ вика Илчовски. Не разбрах къде точно е бил, като е обслужвала нашия премиер, или като са я цанили.

И като как ще го докаже.

Пиша всичко това, защото за да издържи всичко това в прокуратурата при едно разследване се искат доказателства. Не твърдения на някой, който чул и разбрал. На такива „знакови свидетели“ сме се нагледали през годините, точно изнамирани, сътворени и употребени от Хунтата.

Ако с нещо искат да се различават от Хунтата „новите“ лица на „съпротивата“ би трябвало да е – да са хилядократно по-умни, по-подготвени и по-професионално в час.

Сега на практика Мая Манолова с този свидетел, дали умишлено или не, торпилира истинската война с корупцията и зловещия рекет на Хунтата. Защото след като цялата тая дунанма с въпросния свидетел се провали, Боко ще има преимуществото да се пъчи за пореден път как са го оплюли като „по учебник на кгб“.

Не се прави така, Майо, не се  прави така!

Ако беше дете щях да съм сигурна, че Мая Манолова страда от диагнозата хиперактивност. Но Манолова не е дете, тя е обсебена от това да е непрекъснато в светлината на прожекторите и пиара, което граничи с биовампиризъм.

Като тръгваш да убиваш Хунтата със свидетели, трябват и доказателства, и не се прави като в тъп, малоумен холивудски екшън, от който накрая нищо няма да излезе.

Освен, че ще подкопае истинската битка с корупцията и рекета на Боковата Хунта. В негова полза, естествено.

Впрочем, днес експрокурорът Роман Василев ми написа: „И да ти кажа много си права за интелигентния свидетел, а имам доста опит с този свидетел и повярвай не е положителен, но да му мислят тез борци за правда и свобода“.

Отвратителното е, че тази свръх амбициозна женица Мая Манолова вместо да прави нещо истински ценно в битката срещу мутрите, тя вреди с непрекъснатото си дърдорене, припряност и хаотичност в името единствено на пиара си. И някой трябва да я спре, защото е вредна!

Веселина Томова

Източник/ци: АФЕРА.БГ | ТОРПИЛИРА ЛИ /НЕ/УМИШЛЕНО МАЯ МАНОЛОВА БИТКАТА С ИСТИНСКАТА КОРУПЦИЯ И ЗЛОВЕЩ РЕКЕТ НА ХУНТАТА! НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА, МАЙО, НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!