Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бареков: Мая Манолова знае ли, че „Иван Градуса“ е изключително близък освен с Бойко Борисов и до нейния приближен депутат Румен Йончев?!

Странно защо не бях уведомен, да не говорим – и поканен за изслушване в комисията по ревизия. Все пак първите сигнали са мои.

А дясната ръка на Мая Манолова депутатът Румен Йончев беше направен депутат през 2014 от избирателите на моята партия ББЦ и ни продаде като стана слуга на Борисов и ортак на олигарха Ковачки!

Мая Манолова знае ли, че „Иван Градуса“ от разказа на свидетелстващия агромилионер г-н Светослав Илчовски е изключително близък освен до премиера в оставка Борисов и до нейния приближен депутат от „Мутрите вън“ Румен Йончев.

Затова ще свидетелствам лично, ако утре бъда поканен на последното заседание на Комисията.

Също така съм готов да дам показания и по моите сигнали за корупция във ведомството на Красимир Каракачанов и правосъдното министерство.

Сигналите, които депозирах в комисията, са първи по време още от първата минута на първия и работен ден и се отнасят за кражби в размер на стотици милиони.

Защо не съм поканен за изслушване в комисията от Манолова?

Защо ми е отказан достъп до сградата на Парламента в качеството ми на разследващ журналист, коментатор и представител на неудобната за всяка власт авторитетна медия Афера.bg?

Кой плаща на Манолова и нейните депутати да действат избирателно коя корупция да борят и да си правят пиар?

Взимат ли пари от олигарси Манолова и нейните приближени депутати?

Рекетират ли за пари в куфарчета едри бизнесмени посредством държавните органи?

В конфликт на интереси ли са Манолова, Р. Йончев и други от нейната сенчеста свита?

Николай Бареков

Източник/ци: АФЕРА.БГ | МАЯ МАНОЛОВА ЗНАЕ ЛИ, ЧЕ „ИВАН ГРАДУСА“ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЛИЗЪК ОСВЕН С БОЙКО БОРИСОВ И ДО НЕЙНИЯ ПРИБЛИЖЕН ДЕПУТАТ РУМЕН ЙОНЧЕВ?!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!