Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Веселина Томова: Като гледам потресените Мая, драгая и остальная, ще каже човек че 15 години са живели не в България, а в Занзибар!

Като гледам колко учудени, възмутени и потресени има от казаното от бизнесмена Илчовски, ще каже човек, че 15 години са живели не в България, а в Занзибар.

15 години що сигнали и показания и то на „обвиняеми“ и щавени бизнесмени, и лица съм публикувала, ни мая, ни драгая, ни прокуратура, ни политици гъкнаха.

Правеха се на ни чули, ни видели.

Илчовски не казва нищо ново по същество, но сега всички потресени, айде бе. Къде бяха тия „потресените“, докато през годините това беше ЕЖЕДНЕВИЕ?

Мая, драгая и остальная пак бяха депутати и политици, ама не свикваха тогава комисии в парламента. А на пръстите на едната ръка си преброявам журналистите, които изнасяхме подобна информация.

Хубаво е, че истината започва вече да се чува и ушите на глухите се отпушват, но винаги съм се омерзявала от това чак когато кучето умира, тогава да вадиш нож, а докато е силен да си налягаш парцалите.

Колкото конкретни документи и факти е публикувала АФЕРА за 13 години, досега стотици трябваше да са в затвора. Да не говорим за земеделието, понеже Илчовски говори по тая тематика, че там сме изнесли десетки документи, факти и разследвания, готови за обвинителни актове.

Никой от сега пищящите обаче мая, драгая и вся остальная не си мръднаха пръста и мълчаха и се усукваха през цялото това време около Боко и Пасмината му.

Тази фанфарност сега мирише на пиар, вместо да има за цел да свърши сериозна работа. Дано не съм права, но професионалната ми интуиция никога не ме е лъгала.

Веселина Томова

Източник/ци: АФЕРА.БГ | КАТО ГЛЕДАМ ПОТРЕСЕНИТЕ МАЯ, ДРАГАЯ И ОСТАЛЬНАЯ, ЩЕ КАЖЕ ЧОВЕК ЧЕ 15 ГОДИНИ СА ЖИВЕЛИ НЕ В БЪЛГАРИЯ, А В ЗАНЗИБАР!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!