Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Адв. Росен Рашков: Колко по-гнусно трябва да стане, за да осъзнаете колко дълбоко е превзета цялата държава

Колко по-гнусно трябва да стане, за да осъзнаете колко дълбоко е превзета цялата държава?!!

Знаете ли кой е Александър Матросов?! Това е митологизиран образ на военнослужещ от СССР, който при една от битките през 1943г. се хвърля пред амбразурата на укрепление на Вермахта и я закрива с тялото си, като по този начин не позволява на картечницата да продължи обстрела…

Вчера видяхме негов аналог.

Буквално с цената всичко бе прекъсната сесията на показанията давани от един крупен агробизнесмен, пред парламентарната комисията за разследване.

Така, дори Томазо Бушета (основен свидетел в Мега Процеса срещу мафията в Италия, в резултат на който 350 нейни членове са изпратени в затвора)сам да се беше явил пред комисията, щеше да бъде заглушен.

Дали България има свой Джовани Фалконе и ще събере ли смелост той да излезе на сцената, да започне разследване срещу това чудовищно задкулисие превзело цялата държава, предстои да разберем.

Той ще трябва да мине и през „техните прокурори“, и през чекмеджета пълни с евро, през кюлчетата злато, през къщите на чужди имена. За да стигне до дъното – видеозаписите от сексуално насилвани в ареста, за да бъдат принудени да прехвърлят целия си бизнес, нагло заснемани от надзирателите, за да бъде показано на Поръчителя.

Адвокат Росен Рашков, Фейсбук

Източник/ци: Адв. Росен Рашков: Колко по-гнусно трябва да стане, за да осъзнаете колко дълбоко е превзета цялата държава – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!