Бойко Ноев: Борисов е бутафорен образ, зад който стои прост човек, готов да продаде държавата си за пет стотинки

Това, което виждаме днес е отзвук от преди години. Защо днес ги разкриват тези взривове? Никога не вярвайте на Гешев. Ако Гешев каже нещо, да знаете, че е обратното. Това каза Бойко Ноев по 7/8 ТВ.

На лъжата краката са къси. Когато направиш нещо лошо, няма как това да не лъсне. Трябвало е да мине време, ,за да се съберат потоците от много държави. И да лъсне, че едни и същи хора са били при отравянето на Скрипал, при взривовете в Чехия и при терористичния акт срещу тримата български граждани. Когато се събират тази информации, лъсват и други странични истории.

Скандалът в Чехия гръмва преди техния външен министър да направи посещение в Москва. Ако гледаме в България, защо у нас сега му е дошло време за разкрития за неща, които са се случили отдавна. Те са криели. А по случая на тримата отровени у нас е ясно доказано, че прокуратурата с Цацаров и Гешев, заедно с Борисов са правили всичко възможно да заметат следите и да не злепоставят Русия.

Всичко води директно към антуража на премиера, на главния прокурор и на Пеевски. В замитането участваше ДАНС и МВР. И сега изведнъж – стане нещо в Чехия, отеква в България.

Сега вероятно същите хора ще излязат и зад двата взрива в Сопот. Защо прокуратурата натрапчиво обяснява, че взривовете са свързани с Гебрев? Защото тя прави всичко възможно да смачка Гебрев и да му вземат бизнеса. Опитът за убийството на Гебрев е свързан и с „Дунарит“. Прокуратурата замълча, когато са хванали Малинов как съветва руските си партньори да купят „Дунарит“. Това е пет месеца преди да го отровят Гебрев. Сега Малинов не е разследван. Той отиде в Москва и се върна с орден. И нищо не се случва.

Добрин Иванов е  собственик на ТВ Европа. Неговата фирма е получавала пари от офшорки в черната списъци на Америка. Неговата фирма е правила орталък с фирмата на Пеевски, която е искала да придобие „Дунарит“. Фирмата присъства във фалшифицирани документи. Ние виждаме краха на едноличния режим на Борисов. И изплуват всякакви неща – Илчовски, Мата Хари, Барселона и т. н. Ще изплуват и взривовете.  Борисов ефективно е бил проводник на Кремъл и на мафията в Кремъл. Това отида заедно с „Турски поток“. Евроатлантизмът на Борисов е бутафория, под която се прикриват съвсем други неща и зависимости.

Борисов е бутафорен образ. Зад него стои един прост човек, който е готов да продаде държавата си за пет стотинки. По големите въпроси той върви с Путин. Дали от страх, от интереси, времето ще покаже. Прокуратурата лъже, не говори за най-големият взрив през 2012 година на Петолъчката, където загинаха 30 души. Мен ме е срам заради начина, по който гледат на България.

Frognews.bg

Източник/ци: Бойко Ноев: Борисов е бутафорен образ, зад който стои прост човек, готов да продаде държавата си за пет стотинки – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!