Премиерски тайни – Бандити на власт: КЮЛЧЕТА, ПЛЕЙТМЕЙКИ, ИЗДЕВАТЕЛСТВА И ЗА КАПАК – ДАЙ СИ БИЗНЕСА!

Добре, че го е страх от Господ иначе какви ли щеше да ги върши?

Премиерски тайни:
КЮЛЧЕТА, ПЛЕЙТМЕЙКИ, СЕКСУАЛНИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА И ЗА КАПАК – ДАЙ СИ БИЗНЕСА!
––––––––––––––
! „На един рожден ден на нашия премиер, Иван Пилето (*** бел.: собственикът на „Градус“?) носи кюлче на премиера. Един от най-богатите хора в България, които се занимават с минно дело, носи голямо кюлче.( *** бел.: Цоло Вутов?) „Иване, толкова ли ти се откъсна от сърцето – я гледай Цоло какво ми е донесъл“, казал Борисов.
„И така – едно малко и две големи – Пилето допълва още едно кюлче – подарък за премиера.“
––––––––––––––
.
*** моя бел.: бизнессрещите у нас с премиера са в бивши ТодорЖивкови резиденции (*** бел.: ловни стопанства, сега приватизирани) и са през 2013, 2018, 2019 г.
.
–––––––––––––-
! „Иван Пилето от Стара Загора ме покани на разходка до Монако през 2017. Лично съм виждал и премиера на такива срещи. Показаха ми клип, в който имаше сексуални издевателства върху задържан бизнесмен. На такава среща се събират и обсъждат кой ще бъде сдробен. Беше поръчан известен бизнесмен, който още е в затвора. От Карнобат (*** бел.: Миню Стайков). Показаха ми клипове как издевателстват върху един от известните бизнесмени – в килия, сексуално. Да го изнудват за огромни пари“
–––––––––––––-
.
Не, това не са мои измислици.
Това е разказът на един от най-големите бизнесмени в аграрния сектор у нас: Светослав Илчовски. Официален разказ – даден пред Комисията на парламента, която хм, щяла да проучва зулумите на ГЕРБ и Борисов.
Проблемите на Илчовски започват през 2012 г. Първо му поискали „почерпка“ от по 10 000 лв. (***бел: месечно), за да има напояване на земите му в Червен бряг.
Потърсил контакт в местния офис на ГЕРБ в Червен бряг и оттам го свързали с друг крупен бизнесмен, приближен до властта, от Стара Загора. Двамата се разбрали, като цената на спокойствието била бизнесменът да осигурява евтино зърно на човека от Стара Загора.
.
–––––––––––––––-
„По 700 000 – 800 000 на година се получаваха, но аз изкарвам по 10 млн., давах ги тези пари за спокойствие“. Ставаха все по-нагли исканията. 2020 г. се скарахме. Аз съм в този бизнес 23 години, имам 150 000 дка, продукция за 40 милиона лева искаха да им продам”
–––––––––––––––-
.
През септември 2020 г. вече му поискали 50% от продукцията, възлизаща общо на 40 млн. годишно. „Искаха да дам моята продукция, защото работех в тяхната държава“, сподели пред комисията бизнесменът. По това време получил предупреждение по телефона от министър да спре да купува земеделска земя, защото щели да го дадат на „нашите прокурори“.
.
ПОСЛЕСЛОВ
.
====================================
§ „Цената е 1400 лв./дка за цялото стопанство с всичката земя.
При интерес, телефон: 0899/847-516; e-mail: sl_il@abv.bg“
====================================
Това е обява от септември мин. г. – точно тогава, когато са му поискали ултимативно, по мутренски тертип бизнеса му.
С нея бизнесменът Светослав Илчовски е обявил за продажба стопанство от 100 000 дка, заедно със зърнобаза за 200 000 тона накуп, като 55 000 дка ниви са разположени в Плевенско, а 45 000 дка са във Врачанско. Земята е окрупнена.
Запазва само тракторите и машините, защото с тях щял да се изнесе в друга държава да прави агробизнес, а не в България.
.
§ Всъщност истинските проблеми започват през 2012 г., с посредничеството на депутатът Димитър Аврамов (от ГЕРБ). Земи (1600 дка), обработвани от Илчовски, областната земеделска служба разпределила за прибиране на реколтата от друг бизнесмен. Накрая се стигнало до мутри, а Илчовски извикал полиция. След скандала политикът Димитър Аврамов се сдоби с разследване и обвинение.
.
§ Аврамов беше изключен от ГЕРБ, като тогава премиерът Бойко Борисов каза, че „един наш депутат от ГЕРБ, който много хитро се опитваше да си използва положението и да изкарва пари на гърба на партията“. По обяснението на Борисов, в къщата на Аврамов са намерени и 50 000 лева белязани пари, прибрани от жената на депутата.
.
§ Обаче „независимата“ прокуратура поиска само условна присъда за престъплението. Но дори тя не беше уважена от съдебния състав. Аврамов беше оправдан от съда.
След поредния правосъден скандал започна нова въртележка по случая.
Чак през 2019 г. Аврамов се сдоби с обинение в Специализирания съд.
Според обвинението Аврамов е поискал от арендатора Светослав Илчовски на пет пъти общо 220 000 лева и право на ползване на земеделски земи, а след това е приел 100 000 лева, за да упражни влияние върху длъжностни лица, за да уреди проблем с други обработваеми земи.
.
§ Две години, след като случаят опря до специализирания съд, депутатът няма присъда.
.
§ Димитър Иванов Аврамов все си е депутат – и в предишния и по-предишния парламент.
Депутат е и от най-новия парламент – този. Обаче вместо от ГЕРБ е „народен” представител на истинското му котило – ДПС.

§ За някои от кюлчетата, макар и не точно тези, вече знаем от едни скандални снимки.

§ Сексуалните тайни спестявам, защото“плеймейтките са най-малкия премиерски дерт сред тях

Григор Лилов, Facebook

Ако някой лъже, че има образование, крие, че е лежал в затвора за кражба на джипки какъв ще бъде той като премиер
a) прост, лъжец, крадец и шофьор на джипка
б) премиер на България
в) почтен премиер
г) а и б, но никога в

Има ли защо да го е страх от Господ?

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!