Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА! ГЕРБ в безизходица – пускат Фандъкова за президент

Дано да е вярна актуалната политическа клюка, че изпадналата в безизходица хунта на Баце е решила да заложи на Йорданка Фандъкова на приближаващите президентски избори.

ГЕРБ вече са започнали сериозни сондажи на кой куц кон да заложат, за да се опитат да направят невъзможното – да спрат Румен Радев от втори мандат като държавен глава, пише и „Галерия”. Преди ден премиерът от СИК подсказа нещо доста объркващо – че кандидатът им ще е „умен, красив и добре приет на Запад”, но в този профил не се вписва нито един гербоид.

Новата кукла на конци Даниел Митов няма никакъв шанс, затова и едва ли ще бъде засилен в неравна битка с ген. Радев. Бившият външен министър предвидливо побърза да отрече, че той ще е кандидатът на ГЕРБ за върховен главнокомандващ.

Самият Бойко Борисов със сигурност няма да се осмели да излезе в отркрита битка с Румен Радев, защото сигурната му загуба ще е окончателната смърт на мафиотския проект ГЕРБ.

Напоследък гербоидите спрягат името на бившия президент Петър Стоянов – Пешо Коня, което обаче ще излезе партенка. Бракоразводният адвокат обаче поставил условие – освен ГЕРБ, да има подкрепата на поне още една парламентарно представена партия, което в случая се явява неизпълнимо изискване.

Така цялата мафиотска структура на Бойко накрая ще се окаже без никакви опци, освен да се опита да излъже народа с похабената от корупционни скандала нелепа кметица на София Йорданка Фандъкова, с която напоследък Баце е в обтегнати отношения и дори ще бъде изгонена от зам.-шефския  пост в ГЕРБ на 11 май, когато хунтата ще проведе заседание на Националното си събрание.

Дали наистина учителката от Самоков ще излезе срещу топ пилотът в небето и  политиката Румен Радев, предстои да научим

"Това имам, това давам". Баце е в тунел без изход

Източник/ци: ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА! ГЕРБ в безизходица - пускат Фандъкова за президент - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!