Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Акад. Петър Иванов: КАКВИ “ГРАНДИОЗНИ УСПЕХИ” ВЕ, ЕЙ, ТЪПАНАРИ ПРОСТИ?

ГРАНДИОЗНИТЕ УСПЕХИ

Братя, ние, българите се нареждаме на едно от първите места от 230 страни в света по поквареност, показва публикувана класация на агенция “Блумбърг”, критериите са четири: алкохолизъм (ние сме шести в света, втори в Европа), тютюнопушене, наркомании и хазарт.

Ние сме единствената държава в Европа, където не само необезпокоявано от властите и от съдебната система, а и подкрепяно явно или скрито от тях, се рекламира мащабно по всякакви тарикатски начини хазарт, алкохол, цигари и т.н. Числото на наркоманите нараства, средната възраст пада надолу.

За поредна година България оглавява и класацията на „Галъп Уърлд“ за „най-страдащ“ народ. Според публикуваните данни 39% (двама от всеки пет) от българите определят живота си като достатъчно тежък, за да се каже, че е страдание.

В Доклада на ООН за щастието (Happiness) на народите България е на 100-то място, от 104 държави, след Сомалия и Камерун, до Габон и Палестинските територии, най-нещастната нация в Европа.

Иначе, според Баце и разни менди, десита, ПКП-та, барниръбъли, далаверита, агенти на ДС и прочие, сме за пример в Европа и

имаме най-грандиозни успехи.

България се изкачи от 19-то на 1-вото място в света по най-висока смъртност на населението, по този показател ние сме пред Афганистан и Сомалия.

Генофондът ни е в отчайващо състояние. Основна цел на завършващите средно образование у нас е да избягат от България; 2,5 милиона вече са емигрирали. Градове се разпадат, стотици села се обезлюдяват.

По данни на Демографския институт, у нас всяка година 5-6 000 души правят опит за самоубийство, успяват около 1 300 (официалните данни по въпроса са занижени). Това прави реално около 15 опита за самоубийство и 3-4 осъществени самоубийства всеки ден.

Самоубиват се все по-млади хора; по официални данни във възрастовата група от 15 до 25 години самоубийството е третата по значимост причина за смърт.

Първи сме в света и по самозапалвания. За половин година управление на кабинета „Борисов 2” имаше точно 6 успешни самозапалвания на български граждани (средно по едно на месец).

Вече имаме и колективни самоубийства (Благоевград).

Безотговорни престъпници обират и тормозят безнаказано възрастни хора по селата и редовно пребиват медицински служители.

Депутати се ругаят един друг и налитат на бой.

Министърът на културата псува на майка българската нация.

13 от 15-те църковни архиереи са агенти на ДС, патриархът е „агент Симеонов“.

Курортите приличват на бетонни катуни и са пълни с пияни, с дрогирани и с проститутки.

В морето на плажовете плуват лайна. а

Въздухът е най-мръсният в Европа. Бездомни кучета разкъсват пенсионери и деца.

Всеки ден джипове прегазват хора. Деца раждат на 11-12 годишна възраст.

В детски домове върлува СПИН.

Цели 65% от българите живеят в пълна мизерия и глад.

А забогателите тарикати (главно комунисти и ченгета, и техните деца) живеят в крепости с 3-метрови огради, добермани, охрана и камери.

У нас е осъществен най-големият в световната история банков обир (5 милиарда лева), без да има даже заподозрени (надзорникът от БНБ и банкерът пеят прегърнати „Назад, назад, моме Калино“).

Всяка година от бюджета се краде ДДС за близо 2 милиарда лева.

Контрабандата у нас по официални данни на МФ е 6 милиарда лева всяка година (според специалисти в бранша тя е 35 милиарда годишно).

Българската култура и масмедиите ценят простащината, кючека, порното, турските сапунки и чалгата.

Българите сме най-неграмотната нация в Европа.

Ние сме още и най-болните, най-бедните, най-корумпираните и най-ограбваните от властите си европейци.

Ние сме най-бързо изчезващата нация в света, намаляваме със скорост 15 души всеки час, което е недостижим световен рекорд.

Народът е в отчаяние и униние. Обществото се шизофренизира. Управляват ни простаци, крадци и мутри, които са завладели всички власти, включително и четвъртата – медиите.

БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-НЕЩАСТНАТА НАЦИЯ!

КАКВИ “ГРАНДИОЗНИ УСПЕХИ” ВЕ, ЕЙ, ТЪПАНАРИ ПРОСТИ?

Четете моите текстове!

Купувайте и четете моите книги!

Търсете ги в сайта: www.tornadobg.com

акад. Петър Иванов, Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!