Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Георг: В ГЕРБ не лъжем! Да, България: Аматаьори, слаб "2"

Депутатката от Демократична България Антоанета Цонева отвърна светкавично на втория брифинг на ГЕРБ, на който младежът Георг Георгиев представи разпечатка от дарение, извършно от свързан със "Сиела Норма" (фирмата, доставяща машините за изборите у нас - б.р.), предоставено на "Да, България". Тя обяви, че ГЕРБ са се проявили като абсолютни аматьори, защото:

"Втора лъжа във втората френетична пресконференция на ГЕРБ за днес. Посоченият Иван Тодоров, който е дарил 100 лв. през 2019 за местната кампания, няма нищо общо със Сиела. Никаква връзка!"

Премиерът в оставка Бойко Борисов по-рано определи ДБ като аматаьори в политиката. "Но какво да кажем за него и аватарите му, изкарани да представят бездарно скалъпен компромат. Да, честността е най-добрата политика - това тези “играчи” не можаха да разберат. Занимават хората по празниците с истериите и лъжите си. Колко да е професионално това? Слаб 2 за изпълнението. Пробвайте друго", препоръча Цонева на герберите след сагата с даренията. 

А Стоян Михалев (ДСБ) допълни: 

"Имаме премиер патологичен лъжец. След като излъга, че Демократична България е вдигнала заплатите на депутатите си на 10хил лева, днес излъга за дарение, направено от човек на име Иван Тодоров, който е роден 1990г, но го представи за човек със същото име от фирма Сиела, който обаче е роден през 1958г. Да изрием лъжците от управлението!"

Ето и видеопосланието на Ивайло Мирчев (ДБ) по повод недоразумението: 

Спокойни сме, че поне в ГЕРБ има истински честни политици, които не лъжат.
May be an image of 1 person and text
Колажи и карикатури - Posts | Facebook

Източник/ци: Да, България отвръща на удара на ГЕРБ: Аматаьори, слаб "2" - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!