Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Daily Star: Владимир Путин “стои зад” пирамидалните НЛО, хвърчащи над корабите на ВМС на САЩ

/Поглед.инфо/ Владимир Путин стои зад НЛО с "пирамидална форма", заснети да се роят над кораб на американския флот, каза бивш сенатор. Според Хари Рийд „в това няма съмнение“. Той направи това изявление, след като Пентагонът потвърди автентичността на запис, попаднал в мрежата.

Кадрите от юли 2019 г. показват обект във формата на триъгълник или пирамида, витаещ високо над разрушителя “Ръсел”. Прессекретарят на Министерството на отбраната също потвърди, че видеоклипът е разследван от оперативната група за неидентифицирани летящи обекти на Пентагона. „Те идват на рояци като пчели, като насекоми, има толкова много от тях“, каза сенаторът.

На въпрос дали тези съоръжения могат да бъдат модерна китайска технология, Рийд отговори: „Винаги помнете, че Русия, Съветският съюз, се управлява от човек, който управляваше КГБ. Те имаха най-малко 31 хиляди агенти . Тук е намесена Русия, това няма съмнение. "

Руският президент е прекарал 16 години като служител на чуждестранното разузнаване в КГБ, като се пенсионира през 1991 г., за да се занимава с политика. Това се случва, след като бивш служител на американското разузнаване разкрива, че НЛО са деактивирали американската инфраструктура за ядрено оръжие. Тези изявления породиха опасения, че Китай или Русия могат да контролират „чуждестранните враждебни технологии“.

Луис Елизондо разкрива, че е бил директор на Разширената програма за идентифициране на въздушно-космически заплаха, тайно звено на Пентагона, което според съобщенията е разследвало НЛО през 2007-2012 г. Експертът наскоро обяви, че правителството на САЩ се готви да разкрие „реалността“ на НЛО.

Както той заяви на пресконференция: „Мисля, че съм най-загрижен от инцидентите с ядрения ни капитал. Изглежда, че има много ясно съответствие между ААЯ (аномални атмосферни явления), свързаната дейност и нашата ядрена технология. Независимо дали става въпрос за задвижващи системи, оръжейни системи или нещо друго. Притеснението е, че тези неща всъщност са деактивирали някои от нашите ядрени съоръжения. Така нека поставим това отново в контекста на чуждестранните враждебни технологии, ако Русия или Китай имаха възможността да деактивират нашите ядрени ударни способности или отбрана.

Междувременно сензационното видео на НЛО с "пирамидална форма" може да е само началото, тъй като човекът зад публикацията твърди, че има "още девет" видеоклипа. Джереми Корбел шокира света, когато публикува кадри с неидентифицирани обекти, надвиснали над разрушителя “Ръсел” край бреговете на Сан Диего.

Уебсайтът му съдържа и три снимки на „сферичен“ обект, който е забелязан „потъващ под вода“ от екипа на разрушителя “Омаха” на 15 юли 2019 г.

По-късно той публикува и четвърта снимка, показваща екипажа на миноносеца "Омаха", който според него е отделен кадър от видео. Според друг експерт докладът за НЛО, подписан от президента на САЩ Доналд Тръмп малко преди той да бъде заменен от Джо Байдън, може да покаже, че високо еволюирали извънземни ни посещават спокойно.

Така каза професор Даниел Дрезнер няколко дни след като бившият директор на националното разузнаване Джон Ратклиф заяви, че архивите на Пентагона съдържат разсекретени материали за устройство, което „пробива звуковата бариера без ударна вълна“.

Превод: В. Сергеев

Източник/ци: Daily Star: Владимир Путин “стои зад” пирамидалните НЛО, хвърчащи над корабите на ВМС на САЩ - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!