Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев бави мандатите, за да има избори през септември. Ако са лятото, Борисов се връща на бяло чекмедже

Радев бави мандатите, за да има избори през септември. Ако са лятото, Борисов се връща на бяло чекмедже.

Борисов ще е победител, ако изборите са през лятото. Видно е все повече, че вървим към нови избори. Ако „Има такъв народ “ върнат мандата, президента Радев може да го даде на всяка партия. Във всички случаи е малко вероятно съставяне на правителство. Това означава предсрочни избори. Въпросът е кога ще бъдат те.

Ако изборите са през лятото, Слави Трифонов може да загуби, защото за него гласуваха повече млади хора. Те ще са на море и надали ще отидат до урните. Да сметка на това ще има мобилизиране електората на ГЕРБ и Борисов ще е победител. Освен това е възможно и обединение на патриотичния фронт, който ще влезе в парламента.

„Изправи се.мутри вън “ вероятно няма да са в следващия парламент, а Демократична България постигнаха своя електорален лимит като бутикова партия. Корнелия Нинова също ще се изправи срещу големия проблем,

че електората на БСП не я иска. Избори през лятото означава връщане на Бойко Борисов на бяло чекмедже. Радев явно е преценил това и ще бави, за да се отиде на избори през септември.

Източник/ци: Радев бави мандатите, за да има избори през септември. Ако са лятото, Борисов се връща на бял кон.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!