Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Делян Добрев: "Има такъв народ" няма да състави кабинет

Делян Добрев обяви в прав текст дали партията на Слави Трифонов ще успее да сформира правителство. "Искането на информация от страна на Мая Манолова от "Булгартрансгаз" бе акция, която ми напомни за акцията на Волен Сидеров в един денонощен павилион, който целеше вдигане на рейтинг, каза номинираният за министър на енергетиката в кабинета на ГЕРБ/СДС Делян Добрев.

Той допълни, че е била абсолютно неефективно действие.

В предаването "Офанзива" по NOVA NEWS Делян Добрев подчерта, че към момента бюджетът е балансиран и не е вярно, че парите били изхарчени, а забавянето на даването на втори мандат цели завършване промените в Изборния кодекс.

Депутатът е убеден, че партията на Слави Трифонов няма да състави кабинет, най-малко няма индикации, че въобще има намерение за това.

Добрев припомни, че мажоритарните избори са били подкрепени на ГЕРБ още от 2016 година, като сега са го внесли за втори път.

Според него сме на път да поставим рекорд с приемане на промените в Изборния кодекс, като това ще стане за по-малко от 20 дни.

Относно това дали изпитва разочарование от липсата на желание за разговор от страна на "Демократична България" и "Има такъв народ" за сформиране на правителство, Делян Добрев заключи, че е въпрос на възпитание да седнеш на разговор с този, който те е поканил, дори да не си съгласен с тезите му.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Делян Добрев: "Има такъв народ" няма да състави кабинет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!