Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И децата знаят, че на важните хора им изчистиха имената и те нямат досиетата. Разкриваха, разкриваха, разкриваха и Борисов и ДС управляваха

Да попитам за практически неща - защото време няма и трябва да се правят само неща с прагматична полза. С какво законът за лустрацията може да помогне да се деборисовизира политиката и обществения живот, та е приоритет сред приоритетите?. Кое точно в закона, ако се приложи към сегашния кабинет ще позволи да се премахнат "борисовчетата" или "пеевчетата", след като ГЕРБ няма министър, заместник министър или депутат който да го лови закона, но въпреки това сътвориха този мрак от корупция, олигархия, кражби, морална и политическа деградация?

Нито Гешев, нито Пеевски, нито самия Борисов ги засяга, напротив нарочно гледат да пуснат опонентите им по тази пързалка. И децата знаят, че на важните хора им изчистиха имената и те нямат досиетата, а на Доган, Каракачанов и сие не им пука. Дежурната дъвка на прехода.

Красимир Каракачанов – доказан сътрудник на ДС с агентурно име Иван. Дядо му е бил един от сатрапите от Народния съд.

Комунистът Ахмед Доган – европейският светъл лъч и балкански прогресивен политико-икономически лидер?

Цветанов и Борисов бяха първите които подкрепяха ръководството и бюджетите на КомДос. Да ви казва това нещо?

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!

Разкриваха, разкриваха, разкриваха и Борисов и ДС управляваха.

Ilian Vassilev, Facebook

Тодор Живков: Всичко, което ви говорихме за социализма, все едно църният дявол ви го е казвал!

Осъдете комунизма и ВИЕ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!