Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Добри думи на пиар от Бабикян, но реално невъзможен вариант. Борисов не може да бъде изчегъртан. ЗАСЪХНАЛ Е!

Бабикян със заявка, че ще изчегърта Борисов от властта, но на всички е ясно, че това е невъзможно. Бойко Борисов си има собствена администрация, а който има администрацията, той е господаря на държавата. През последните 10 години Борисов разду държавната администрация неимоверно и повиши заплатите на държавните служители. Така цялата администрация му е вярна, знаейки че с него е сигурно. Същото се отнася за всички бордове и бордчета по държавни предприятия или такива с държавно участие. Бабикян дава заявка, но трябва да се отбележи, че когато се говори за Борисов, трябва да се споменат Домусчиев, Таки, Маджо, Митко каратиста, Пашата и други хора, които са представители на интересите на големите сили и капитали в България.

Как точно ще се изчегърта това според Бабикян не е ясно. Когато някой говори за смяна на модела, това няма как да стане с изчегъртване. И, ако от „Има такъв народ “ не си дадат сметка от къде да започнат с промените, по – добре да не се захващат с властта, защото няма да постигнат друго, освен да ни залеят отново със същото.

Политиката в цял свят е свързана с големия бизнес и само съвместно с него могат да се правят промени. А промените са възможни, само ако се отстоява повече място за малък и среден бизнес и малка давъчна тежест за начинаещите. Това е възможно, но не изчегъртвайки, а разбирайки се с големите капитали. Защото независимо дали ни харесват или не, те отдавна са тези, които определят правилата в страната.

Източник/ци: Добри думи на пиар от Бабикян, но реално невъзможен вариант. Борисов не може да бъде изчегъртан.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!