Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Борисов е изключително опасен играч, за разлика от белите политически мишки

Първият капан който щракна зад политическите ни орки беше съгласието им да решат проблема с избори т.е. да вкарат протеста в институционални рамки. Грешка.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

В същото време ББ имаше даден срок да овладее протестите, в противен случай нещата щяха да загрубеят за самия него. И с малка помощ отвън той ги овладая, напълно професионално. А заплахата срещу него падна! Така се случва, когато водачите са предатели, а цялата българска история е разказ за предателства и братоубийства.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Много хора ме чуват, зная. Но единици ме разбират, защото на повечето българи им липсва както понятиен апарат, така и асоциативно, пък и всякакво друго здраво мислене. Искат да им се обясни висшата математика с няколко прости думи, но това не става по този начин. Вината не е изцяло тяхна, но това вече е друга, различна тема.

ЕС има нужда от автентично лидерство, което отдавна не съществува в този съюз на задлъжняли финансово държави. Най-малко може да го търсите при нас. Тук идва отговорността на политиците да разбират това и да не се вживяват във всичко, което не са. И да правят възможната политика, а не да летят в облаците, докато им се спука балона.

ББ беше делигитимиран като управник още миналата година и това го казах ясно по голяма национална телевизия. Има информация, която тече по съвсем различен ред и решения, които се вземат в резулта на тази информация. Всичко останало е необходимо за нас самите, не за външните. Балканска кухня, за балкански гастрономически нужди.

Борисов е Рекс ортодоксус на територията - посочен, признат и избран!

И е изключително опасен играч, за разлика от белите политически мишки. Имам пълна обосновка на твърдението си и рентгенова снимка като доказателство, но опитните мишки не разбират какво им се говори, защото те имат само едно предназначение.

И съм притеснен, че ще го видите всички.

Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!