Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Дамянова: Първата хубава новина от изборите беше, че Борисов беше уплашен. Втората – Народът зачерта псевдо патриотичните формации, които през цялото време кешираха страшно

Първата хубава новина от изборите беше, че Борисов беше уплашен. Втората много хубава новина, най-хубавата новина е това, че народа зачерта тези псевдо патриотични формации, които са се накили с ножове, които пееха патриотарски песни и които през цялото време кешираха страшно. 

Това коментира в ефира на 7/8 тв пиар експертът Диана Дамянова. 

Хубавото беше, че докато Борисов си направи кампанията с държавни пари, ВМРО извади малко пари от чекмеджето и сега и сега е малко по-бедна, отколкото беще преди. Изчистването на политическата сцена от лица като Валери Релсата, като онзи Марешки, който беше продаден в българските телевизии като в продължение на един месец по нечуват начин, платени с нашите пари, защото той не си е плащал сам, това е едно огромно добро, което български народ направи на политиката. Оттук-нататък той трябва да се справя с реални политически субекти, коментира тя.

Днес се намираме в ситуация, в която българина е унизен, българския селянин е унизен, българската уинтелигенция е унизена. Ние сме поставени в ситуация, в която не можем да защитим правата си. В България правата не ти ги дават, ти трябва да ги отвоюваш на всяка крачка. Това е, защото една многомилионна администрация седи и попълва някакви формуляри, тя е аналогова, посочи тя. 

Уплашеният Победител


May be an image of 1 person and text
(3) Facebook

Източник/ци: Petel.bg - новини - Дамянова: Народът зачерта псевдо патриотичните формации, които през цялото време кешираха страшно

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!