Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Излезте и дайте гласа си срещу тази поквара!

Здравейте, уважаеми! Едва ли има голям смисъл, точно на вас, да обрисувам политическата, икономическа, карантинна и общобългарска реалност, в която тъпчем в последните 12 години, но въпреки това ще кажа две думи – живеем в една нова, телевизионно – медийна имитация на късния тодорживковски социализъм, оглавяван от една шайка престъпници и институционализирана посредством една нагла, арогантна посредственост, която в конкурентна среда би била всичко друго, но не и официалната държавна власт.

Ако искате тази агония да продължи, стойте си в къщи, псувайте от дивана и четете пик, ако ли пък не, излезте в Неделя и дайте гласа си, срещу тая поквара, която изгони приятелите ви и децата ви зад граница и обрече родителите ви да се радват на едно кило леща по изборите.

Излезте и дайте гласа си, говорете с всеки, когото мислите, че бихте могли да убедите и отидете до урните.

Гласувайте!

Няма да ви убеждавам, кой е по- добър, кой е по- лош и защо, просто гласувайте за смяна на този ад, който ни държи на дъното, когато можем да сме щастливи. Вярвам, че и един човек може да промени системата, ако ли не отдавна щях да съм спрял да си давам мнението тук, или да излизам на площада.

Изборите са чудесно време за проявата на гражданска смелост, защото на практика тя остава анонимна. Не искате да протестирате, не искате съседите, приятелите и колегите ви да разбират, че ненавиждате простия диктатор и подлогите му – чудесно, гласувайте за промяна, колкото и трудно постижима да е тя!

Гласувайте, не бъдете реквизит!

Георги Дренчев

https://afera.bg/


Източник/ци: ИЗЛЕЗТЕ И ДАЙТЕ ГЛАСА СИ СРЕЩУ ТАЗИ ПОКВАРА! – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!