Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лъжа. Това е думата, която най-точно олицетворява модела Борисов и управлението на ГЕРБ

Лъжа. Това е думата, която най-точно олицетворява модела Борисов и управлението на ГЕРБ. С цел да отложат поисканото от Булгаргаз поскъпване на цената на природния газ с 13% от 1 април за след изборите, министерството на енергетиката съобщи, че започва „проверка“ на предложената по-висока цена.

Предизборната активност от енергийното министерство идва, след като КЕВР вчера предложи увеличение на природния газ от 1 април с 12% и установи надвзет приход от клиентите на Булгаргаз.

Веднага след това започна и министерската акция в опит поскъпването да се отложи с няколко дни. Същият етюд го изиграха и преди местните избори през 2019 г. Така се управлява енергетиката ни. Като в „университета“ на Бай Тошо – в името на партията.

И така заедно с 3 000 000 000 лв. (Турски поток) подарък от Борисов за Путин, ще плащаме и по-скъп природен газ, ще плащаме и лихвите по кредитите на Булгартрансгаз. Знаем и обясненията, които ще чуем – лозунгът на Борисовия „университетски“ учител: „Всичко в името на човека“. И тогава, и сега, обаче знаем #Кой е човекът.

За да спрем лъжата и да отвоюваме суверенитета си, гласувайте на 4 април за Демократична България с номер 11.

Ивайло Мирчев

Източник/ци: Лъжа. Това е думата, която най-точно олицетворява модела Борисов и управлението на ГЕРБ – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!