Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветеслава разби Стойчев, разкри го как танцува див кючек с Галена

Цветеслава разби Стойчев, разкри го как танцува див кючек с Галена

Нов челен сблъсък възпроизведоха шефката на „Курило” Цветеслава Гълъбова и политологът Стойчо Стойчев. И този път скандалът е шумен и зрелищен. Атаката тръгна от психиатърката, която пусна видео от купон на чалга дивата Галена, с която интелектуалецът танцува бесен еротичент кючек, а после изпива шот от ръцете й.

Клипчето веднага се превърна в оръжие в ръцете на д-р Гълъбова, която открай време воюва със скандалния политолог.

„Ето го индивидът доцентът по политология от Софийския университет Стойчо Стойчев,, който се снима с въже посред нощ пред нашата болница и я нарече #гълъбарник, а мен #буляцвецка. Проф. Атанас Герджиков отказа да го отстрани от преподавателска дейност, "за да не задушава свобода на на словото". Проф. Герджиков, ще има ли реакция от Ваша страна?, написа психиатърката, като явно отново настоява за санкции на непослушния преподавател.

Реакцията на Стойчо Стойчев не закъсня. Доцентът не успя да запази спокойствие и изригна:

"Това лице, имащо наглостта и безочието да се титулова български лекар, при бруталната си демонстрация на отсъстваща емпатия и елементарна човечност, в качеството си на ДИРЕКТОР на ДЪРЖАВНА болница и УЧРЕДИТЕЛ на политическия проект ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!, но претендирайки за “безпристрастност” и “надпартийност” има наглостта вече открито да ме клевети. Търпях поставянето на “диагнози” по телевизията, писъци и нечленоразделия от всякакъв род, но този “курилски феномен” минава всякакви норми. цв.г. вече ме привижда във всеки храст. Самолекувай се, лице!!!

Враждата и ударите под кръста, които взаимно си нанасят политологът и психиатърката датират още от лятото на миналата година, когато по време на протестите, доцентът спретна екшън пред психиатрията посред нощ и поиска оставката на Гълъбова. „Буля Цвецка вън!”, издигна тогава бутафорен плакат Стойчев.

Докторката люто се разгневи от изявите на преподавателя в СУ и написа гневно писмо до ректора на ВУЗ-а с молба за наказание на преподавателя, заради непристойното му поведение.

Санкция обаче не последва и оттогава Цветеслава Гълъбова не пропуска да жегне Стойчев с някоя провокация. Политологът също не отстъпва и коментира иронично постовете на психиатърката в социалните мрежи.  

КЛИПА СЪС СТОЙЧО МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК.

Източник/ци: Цветеслава разби Стойчев, разкри го как танцува див кючек с Галена - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!