Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Петков: Костадин Ангелов е позор за здравното съсловие! Да напусне листите и да не мърси пространството на Варна!

Румен Петков специално за АФЕРА:

Отмяната на заповедта на областния управител на Варна Стоян Пасев от днес, след като вчера забрани сценичните и културни изяви, само за да осуети присъствието на президента Румен Радев на 100 годишния юбилей на Варненския театър, отмяна, дошла след вчерашната ми гневна реакция, доказва единствено подлостта на това мерзко ГЕРБ „мероприятие“.

Водачът на листата на ГЕРБ във Варна пък – здравният министър Костадин Ангелов незабавно трябва да напусне листите и да изчисти от себе си пространството на Варна, защото е позор за здравното съсловие.

Мерзавщината му  – днес сутринта да обяснява как ваксината „Астра Зенека“ е безопасна, а само час по-късно Бойко Борисов да забрани поставянето на същата тази ваксина, защото е опасна, показва низостта на Костадин Ангелов и това, че не трябва да се показва никъде, а да се завре в нищетата на кабинета си.

А Бойко Борисов показа, че не е в състояние да носи отговорност, не може да формира процеси и да реализира политики, и избяга като плъх от давеща се дъска, хвърляйки всички отговорности за ковид кризата на областните управители местните РЗИ.

Областният управител на Варна Стоян Пасев надмина себе си, когато с юнашки акт забрани всички сценични и културни прояви, в това число и 100 годишнината на Варненския Драматичен театър, за която бе обявил присъствие и президентът Румен Радев.

На областния управител на Варна щеше да му бъде по-лесно да забрани влизането на Румен Радев и с това да се приключи измъчването на варненската интелектуална общност. Защото Варна е от градовете носители на големия интелект на България.

Този позор ще остане завинаги като грозната кърпичка за 100 годишния юбилей на Варненския театър. И този позор ние трябва да го накажем. И трябва да го накажем така, както Борисов заслужава! Борисов заслужава, разбира се, и прокурор, но заслужава почтен прокурор.

Голям майтап ще настане, ако Васил Божков свика митинг на Дунав мост и се изправи откъм румънската страна на барикадата. Мисля, че тогава ще трябва много дезинфектати за главния прокурор и за Борисов, но това е тема за съвсем друг разговор, който предстои.

Съвсем скоро, вероятно още днес, ще говоря на темата за нагли лъжи стоварвани върху избиратели на тези избори и грозни спекулации с определени настроения, и разбира се за ковид кризата, която се използва по най-коварния начин за политически цели и спекулации.

Afera.bg

Източник/ци: РУМЕН ПЕТКОВ: КОСТАДИН АНГЕЛОВ Е ПОЗОР ЗА ЗДРАВНОТО СЪСЛОВИЕ! ДА НАПУСНЕ ЛИСТИТЕ И ДА НЕ МЪРСИ ПРОСТРАНСТВОТО НА ВАРНА! – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!