Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ПОТРЕС! МВР отцепи пътя за Велинград заради Бойко, простолюдието пречело на джипката на премиера

В последните си дни на власт Бойко Борисов съвсем го удари просото. Мутрата-премиер спуснал заповед на МВР патрули да отклоняват целия трафик по пътя Септември-Велинград, защото простолюдието му се пречка пред джипката, разкри Narod.bg.

В неделя Баце се разходи из Родопите, за да каже заучените лъжи, че ще оправя пътища, ще отваря бизнеси, ще вдига заплати и пенсии, само да го изберем за четвърти път. Ето какво разказа Вихрен Матев, който същия ден се опитал да стигне до Велинград:

Тръгвам днес за Велинград. Още на Септември полицейска кола ме отбива от пътя: „Ако пътувате за Велинград – трябва да заобиколите през Белово и Юндола, защото има катастрофа“.

Едва вечерта научавам, че въпросната „катастрофа“ се нарича Бойко Методиев Борисов, който бил на посещение във Велинград с джипката си и за да не му се мотае някакво си простолюдие пред колата – дал указание да отбиват целия трафик през Юндола и Белово.

Даже не съм възмутен. Потресен съм! Този човек наистина е катастрофа за България! И жалките остатъци от тази катастрофа трябва да бъдат разчистени из корен след месец, по време на парламентарните избори!

Източник/ци: ПОТРЕС! МВР отцепи пътя за Велинград заради Бойко, простолюдието пречело на джипката на премиера - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!