Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Шах и мат: Румен Радев триумфира в България, Борисов изгуби битката завинаги!

Румен Радев победи Бойко Борисов по единствения възможен за него начин – честния!

По единствения възможен за него начин, а именно честния, президентът Румен Радев победи дългогодишния премиер Бойко Борисов. Държавният глава триумфира в България, докато министър-председателят напуска битката унизен и смачкан.

Румен Радев окончателно и категорично триумфира над Борисов!

Всичко това е пределно ясно и е обществена тайна, но Бойко се е закучил да чака изборите. Че и се заканва, заедно с „любимата“ си ПКП Цвета Караянчева да направят всичко по силите си, за да отстранят Румен Радев на идните президентски избори.

Само че това не само няма да се случи, ами отстранените ще бъдат те – Боко, барабар с цялата му свита, която хич не е малка. С присъщото си достойнство и чест, генерал Румен Радев доказа пред целия народ, че е президент на всички българи, без значение от партията им.

Той доказа, че не му е нужна партия, която да подкрепя кандидатурата му за втори мандат. И не му е нужна, защото той има нещо много по-силно и голямо – любовта на българите. Които масово, буквално масово ще гласуват за него.

Разбира се, президентът е възпитан и коректен човек, който показа, че не е забравил факта, че навремето БСП му помогнаха и застанаха зад него при издигането на кандидатурата му, пише и alarmanews.com.

В заключение и казано накратко – досега Борисов се опитваше да внуши, че той е десният, който се бори с левия (разбирайте президента). Е, Радев категорично не е нито ляв, нито десен, нито среден. Той е президент на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. Точка по въпроса!

Източник/ци: Шах и мат: Румен Радев триумфира в България, Борисов изгуби битката завинаги! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!