Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Жоро Тръбата аут от ГЕРБ, „калинките” му кацат във ВМРО (откъде са парите на „войводите” за кампанията?): Narod.bg


Жоро Тръбата крие белезниците, с които е окован на поредното дело с негово участие

Сериозните сътресения в управляващата шайка ГЕРБ продължават с пълна сила – след като „финансовите остриета” Менда Стоянова и Владислав Горанов изпаднаха от листите за вота на 4 април, сега Бойко Борисов се отърва и от Георги Харизанов.

Новината съобщи пред Narod.bg доволен от развоя гербер, горд от отпадането на компрометираните си колеги.

„Менда и Влади са извън борда, което трябваше отдавна да се случи. Още по-добрата новина е, че и Жоро Тръбата е отсвирен, Бойко тотално го е отрязал. Затова и неговите „калинки” кацнаха в листата на ВМРО, която е изцяло овладяна от ГЕРБ”, обясни нашият читател.

Един от хората на Жоро Тръбата в листата на Красимир Каракачанов е изританият водещ на предаването “Плюс-минус” по Нова тв Кузман Илиев, на когото заедно с Владимир Сиркаров бе прекратен договорът с телевизията, след като двамата присъстваха на партийно събрание на ГЕРБ.


Кузман Илиев набързо се пребоядиса от гербераст във „войвода“

Сега Кузман Илиев акостира при „войводите” по заповед на Баце, за да се тушира недоволството вътре в хунтата срещу Тръбата и неговите протежета.

„Харизанов вече не играе в ГЕРБ, мразят го важни хора около Бойко, не е тайна, че Тръбата е на нож с конституционния съдия Георги Марков, който все пак е юрист, докато „политологът” е пълен самозванец, при това с криминално досие”, обясни хватката източникът на Narod.bg.

ВМРО влиза във фокуса и с друга интересна „подробност” – супер скъпата кампания, която вече провежда, макар стартът да не е даден официално. „Куп пишман ВИП-ове се гласят за депутати под крилото на Шкембе войвода, как, мислите, са привлечени? Наливат се много пари с идеята Каракачанов и сие да влезе в парламента, където ще играе по нашата свирка”, призна депутатът от ГЕРБ.

Според него зад масираната атака стоят парите на влиятелни бизнесмени в ДПС, които са готови да пожертват чували с пари, за да имат „стъпка” и при „патриотите”.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Жоро Тръбата аут от ГЕРБ, „калинките” му кацат във ВМРО (откъде са парите на „войводите” за кампанията?) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!