Кой убива всички COVID учени?

Лекари, учени и други медицински експерти, участващи в изследванията на коронавируса на Ухан (COVID-19), мистериозно се оказват мъртви по целия свят, което изглежда е масово избиване на хора, които знаят твърде много истината за пландемията.

Една от последните смъртни случаи е на Александър "Саша" Кагански, руски учен, който е работил върху разработването на ваксина срещу COVID-19, когато е бил жестоко прободен и хвърлен от прозореца на апартамента си на 14-ия етаж в Санкт Петербург.

Докладите сочат, че Кагански е починал „при странни обстоятелства“, което е меко определение, имайки предвид естеството и времето на смъртта му.

Наскоро Кагански е получил грант от руското правителство за разследване на нови начини за диагностика и лечение на мозъчни тумори. Той също така е бил силен защитник на природните лекарства като билки и гъби, за които е известно, че помагат за убиването на раковите клетки.

Друг, който почина тази година при подобни обстоятелства, беше Франк Пламър, световноизвестен канадски учен, който също е работил върху ваксина срещу COVID-19, когато очевидно е бил убит от тъмни лица.

Още през януари докладвахме за връзките на Пламър с комунистически китайски шпионски пръстен, който изглежда е бил отговорен за кражбата на щамове на коронавирус от канадска лаборатория и отнасянето им до Ухан.

Професор Бинг Лиу от Университета в Питсбърг е друг такъв учен, който беше убит миналата година, в случая точно преди да може да излезе публично с нов пробив, отнасящ се до природата на COVID-19.

„Бинг беше на път да направи много важни открития в разбирането за клетъчните механизми, които са в основата на инфекцията със SARS-CoV-2 [причиняващ COVID-19] и клетъчната основа на последващите усложнения“, се казва в изявление на негови колеги от катедрата по компютивна и системна биология.

След това е Гита Рамджи, учен по ХИВ, която се предполага, че е починала от COVID-19, докато е била в Лондон, за да изнесе лекция за лечението и профилактиката на ХИВ. След

завръщането си в Дърбан тя се почувствала зле и отишла в болницата, където умира не след дълго.

Шофьорът на Световната здравна организация (СЗО) на име Pyae Sone Win Maung също почина през май, докато транспортирал проби от коронавирус за ООН. Той е управлявал добре маркиран автомобил на ООН, когато по колата започват да стрелят, убивайки него и ранявайки придружаващия го пътник.

Докладчикът за ваксините Бранди Вон, бивш изпълнителен директор на Merck & Co. и основател на LearnTheRisk.org, също беше намерен мъртъв в дома си по-рано миналия месец до деветгодишния си син. Вон работеше усилено, за да образова обществеността относно рисковете от ваксината.

Питър Дашак (Peter Daszak) и Рон Фушиер (Ron Fouchier) трябва да бъдат щателно разследвани

От друга страна, следните хора са изследователи, които са заподозрени в разпространение на страх относно пландемията, както и в измами, които могат да бъдат свързани с гореспоменатите смъртни случаи:

• Питър Дашак, президент на Алианса за екологично здраве, е отговорен за оркестрирането на мита, че COVID-19 е природен феномен. Имейли, получени от американската организация „Право да се знае“, разкриват, че служители на EcoHealth ръководят операция, в която карат 27 изтъкнати здравни учени да осъдят „конспирационните теории, предполагащи, че COVID-19 няма естествен произход“.

Между другото, EcoHealth е същата организация с „нестопанска цел“, която е получила милиони долари финансиране от данъкоплатците в САЩ за генетична манипулация на коронавируси в Института по вирусология в Ухан.

• Холандският вирусолог Рон Фушиер е отговорен за създаването на най-смъртоносния щам на вируса в света. Неговите експерименти с биооръжия са широко осъдени и могат да бъдат отговорни за разгръщането на COVID-19.

Фушиер е отговорен и за изолирането на коронавируса на SARS, който е изнесен контрабандно от Саудитска Арабия и изпратен на Франк Пламър, който, както споменахме по-рано, се оказа мъртъв само седмица след като Great Game India публикува доклад за скандала.

Повече от последните новини за коронавируса на Ухан (COVID-19) можете да намерите на Pandemic.news.

Ваксинацията на комуниста Камала Харис със сгъваема инжекция - Комунистически номера за заблуда на населението

Защо през 2015г. Националният здравен институт при администрацията на Обама, е изпратил над 3,7 милиона долара безвъзмездни средства в лабораторията Ухан в Китай? Освен това, тази значителна сума пари бе одобрена от д-р Антъни Фаучи За тези, които не знаят кой е д-р Фаучи / Fauci, той е директор на Националния институт по алергия и инфекциозни болести от 1984г. и до днес. Но неговата политическа позиция и научна реторика винаги са били под въпрос, тъй като многократно са били излагани публично в опозиция срещу посоката на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп. Има ли връзка между тези дарени пари и настоящата глобална криза, с която се сблъскваме в рамките на пандемията Covid-19? Защо администрацията на Обама финансира лабораторията на Ухан? Защо д-р Антъни Фаучи под часовника на Обама одобрява милиони, които да бъдат изпратени в лабораторията Ухан в Китай 2015г.? Истината ще ни освободи. Има доклад на Рокфелер от 2010г., публикуван от Фондация Рокфелер, озаглавен "Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие". И в този доклад има раздел, наречен LOCK STEP на стр.18. Lock Step ясно следи стъпка по стъпка програмата на Дълбоката държава, включваща дирижирания план за пускане на Ковид-19 в света. Има няколко видеоклипа, които представят действителния документ на Рокфелер (ще го пусна в коментар) и помагат да се детайлизират какви инкриминиращи доказателства свързват Ковид-19 с Дълбоката държава и д-р Фаучи и останалата част от К.а.б.а.л.

На президента Тръмп и довереният му екип от Алианса е бил известен този план за пандемията на Дълб. държава и...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.hangthecensors.com/485082.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!