Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тях червеното знаме роди ги! Прокопиев, Киро, Христо Иванов, Атанасов – БКП и ДС и в червата!

  1. Иво Прокопиев /Собственик на “Икономедия”, основен идеолог и спонсор на ПП и ДБ/ – с баща Георги Прокопиев, член на БКП, офицер от ДС;
  2. Кирил Петков /Създател и Съпредседател на ПП/ – с баща Петко Петков, комунист, ченге от ДС;
  3. Христо Иванов-Бойкикев /Председател на ДБ/ – с дядо Недялко Иванов Бойкикев, комунист, член на БКП и на КПСС, баща Любомир Иванов, комунист и член на БКП, и майка Мария Бойкикева – комунистка от тежката номенклатура на БКП;
  4. Атанас Атанасов / Председател на ДСБ / ДБ/ – член на БКП, комунистически прокурор по байтошово време, водил Възродителнителният процес в гр.Разград.
    От там съвсем логично и закономерно не следва ли и това:
  5. Васил Терзиев, кандидат за кмет на София издигнат от ПП/ДБ/Спаси София: дядо Васил Терзиев, партизанин, комунист, генерал-майор от ДС, член на ЦК на БКП; баща – Александър Терзиев – комунист, висш офицер от ДС; чичо Тодор Терзиев, комунист и също генерал от ДС.

Дончо Ангелов

Как пък няма един успял партиен лидер или милионер извън ДС и БКП???

От всички телевизии демократични анализатори ни обясняват, че дечицата и внучетата не трябва да носят отговорност за делата на предците си от БКП.

Аз съм съгласна с това.

Само един въпрос ме мъчи. Как от всички останали – несвързаните с режима на БКП, не се появиха успешни бизнесмени милионери? Как от несвързаните с БКП не се появиха лидери на политически партии? Как несвързаните с БКП се оказаха политически непредставени след 33 години демокрация?

Може би отговорът се крие в мутрите през 90-те, неприятелската бизнес среда, която бе създадена след това, индивидуалното приложение на законите и разбира се – различният старт в живот. Няма нищо лошо в различния старт, когато хора, натрупали знания, мъдрост, богатство по почтен начин предават наследството си на децата си. Но това не е случаят с нашите комунисти, които предадоха на децата си богатство, получено с кръв, кражби и национални предателства.

Лустрацията щеше да позволи на червените наследници да започнат на чисто. Да докажат това, в което се опитват да ни убедят вече 33 години – че потеклото им, парите на народната република и връзките им нямат значение за успеха им. Защо не прекъснаха връзките си с комунистическия режим? Вече е ясно и най-наивните.

Лоша изненада обаче чака дечицата и внучетата. Техните „успехи“ винаги са зависели от чуждите пари и тези пари започнат да привършват при единствения модел на управление, който познават. За 33 години стана ясно, че могат да доведат държавата само до поредна национална катастрофа, което и правят.

За нас останалите, които си мълчим, нищо ново под слънцето.

Мая Живкова – Роджърс

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Тях червеното знаме роди ги! Прокопиев, Киро, Христо Иванов, Атанасов - БКП и ДС и в червата! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!