Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как депресията ми бе излекувана от Дафа

(Minghui.org) Чувствах се объркан и не можех да мисля ясно в началото на април 2011 г. Посетих клиника, където лекарят ми каза, че имам нужда от почивка, и предписа някакво лекарство. Взех лекарството навреме и останах в леглото. Състоянието ми обаче не се подобри след почивка от 4-5 дни и мисленето ми стана още по-объркано.

Жена ми се притесни и се обади на родителите ми за ситуацията. Баща ми отиде в Четвърти военномедицински университет в Сиан и разговаря с приятеля си от детството, който беше аспирант. След като изслуша описанието на баща ми, той каза: „Елате незабавно в нашата болница за цялостен преглед.“

Брат ми ме заведе на летището. Бях притеснен и ужасен по време на пътуването. Когато баща ми ме взе от летище Сиан, не го познах.

Баща ми ме заведе в Четвърти военномедицински университет в Сиан за цялостен медицински преглед. Изследването обаче не установи проблеми. Тогава приятелят на баща ми ме насочи към провинциална болница на ниво А. След редица медицински прегледи ми беше поставена диагноза депресия.

Баща ми ме прибра у дома, след като платих 3000 юана за лекарства, отпускани с рецепта. Щом видя майка ми, той се разплака. Баща ми беше корав човек; никога не го бях виждал да плаче.

Майка ми беше съкрушена, след като прочете, че лекарството има повече от 20 странични ефекти. Тя се почувства безнадеждно, след като видя обърканото ми психическо състояние с тъп, безразличен израз на лицето. Тя се чудеше: „Кой може да ни помогне?“

Дафа носи надежда

Три дни след като се прибрах вкъщи от болницата, майка ми се обади на една от лелите ми и й разказа за моето положение, като спомена, че не може да продължава така повече. Леля ми каза: „Не се притеснявай! Имаме Учител и Дафа. Синът ти ще се оправи!”

„Да! Имаме Учител, който се грижи за нас! Ние имаме Дафа!”, напомни тя на майка ми.

Майка ми започна да практикува Фалун Дафа през 1997 г. Тя беше регионален

координатор, а домът ни беше място за групово изучаване на Дафа и упражнения; повече от дузина души изваха в дома ни да практикуват.

След юли 1999 г. обаче, когато режимът на Джианг започна да преследва Фалун Дафа, местните практикуващи загубиха тази среда за групово изучаване на Дафа и упражнения. Спряха да идват и майка ми също се беше уплашила (от преследването, бел.прев.).

С успокоението на леля ми майка внезапно почувства облекчение. Тя избърса сълзите си, вдигна ме да седна в леглото, след което взе копие от “Джуан Фалун” (главният текст на Фалун Дафа, бел.прев.) и ме помоли да чета Дафа.

Промяна за четири дни

Бях слаб и не можех да седя дълго - трябваше да прочета книгата в леглото. Четох известно време, направих си почивка и след това отново започнах да чета. Отне ми три дни, за да прочета Джуан Фалун.

Рано сутринта на четвъртия ден, след като започнах да чета Джуан Фалун, изтичах до стаята на майка си, преди тя да се събуди, и извиках: „Мамо, сега всичко ми е наред! Мисълта ми е ясна, а аз съм гладен - разбирам всичко!“

Сълзи потекоха по лицето на майка ми и ние се разсмяхме. След това тя изхвърли моите лекарства за 3000 юана.

Благодарен за втория шанс

Дафа е чудотворна и свръхестествена наука! Даде ми втори шанс в живота. Благодаря ти Дафа! Благодаря ти Учителю! Завинаги ще подкрепям практиката на майка ми и нейните усилия да потвърди величието на Дафа!

Сега нямам никакви болести. Все още помня коментарите на приятеля на баща ми: „За да се излекува това заболяване са необходими минимум 2-3 години. Дори може да отнеме 7-8 години, а понякога може да бъде и нелечимо." Обаче аз се отървах от това заболяване само за четири дни, като прочетох Джуан Фалун. Това е чудо!

Искрено се надявам, че хората, които страдат от заболявания, могат да променят мнението си за Дафа, да отхвърлят измамната пропаганда на Китайската комунистическа партия (ККП) и да отделят малко време, за да прочетат Джуан Фалун. Ако могат да го направят, ще получат големи ползи, както физически, така и психически.

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: https://en.minghui.org/html/articles/2020/8/20/186426.htm

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!