Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Доклад: Началникът по сигурността на системите за гласуване Dominion участва в разговори с комунистическата АНТИФА

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

През 2010 г. Ерик Кумър (Eric Coomer) се присъединява към Dominion като вицепрезидент на U.S. Engineering. Според биографията си Кумър е завършил Калифорнийския университет в Бъркли с докторска степен (Ph.D.) по ядрена физика.

По-късно Ерик Кумър е повишен до висш служител по стратегиите и сигурността на гласуващите системи, но след това Кумър е премахнат от страницата на директорите на Dominion.

В зашеметяващо интервю, проведено от Мишел Малкин, Джо Олтман, основател на FEC (Faith Education Commerce) United, разкрива как е проникнал в Антифа и как по време на разговор с членове на Антифа е открил, че „Ерик от Dominion“ е бил част от чата в седмицата от 27 септември 2020 г.

Олтман обясни, че „Ерик“ е казвал на членовете на Antifa, че трябва да „поддържат натиска“. Когато някой от обаждащите се попитал: „Кой е Ерик?“, друг отговорил, „Ерик, това е човекът на Dominion.“ Олтман каза, че докато разговорът продължил, някой попитал: „Какво ще правим, ако победи Тръмп?“ Олтман перифразира как Ерик (човекът от Dominion) отговорил: „Не се тревожете за изборите, Тръмп няма да спечели. Направих всичко възможно за това!“

След като Олтман, който управлява компания за данни, приключил разговора, той започнал да разследва „Ерик от Dominion“ в Денвър, Колорадо и се натъкнал на Ерик Кумър. Олтман призна, че не било логично Ерик Кумър да е члена на Antifa от разговора и че по това време той не е знаел нищо за системите за гласуване Dominion.

Едва след като започва да чува за системите за гласуване Dominion в новините след изборите, той си спомня забележките, направени от „Ерик от Dominion“ в чата на Antifa.

Олтман започва да рови за информация за Ерик Кумър, опитвайки се да намери всичко, което може за него. Олтман открива златна жила, когато успява (законно) да получи достъп до това, което според него е Dominion VP, страницата на Ерик Кумър (Eric Coomer) във Facebook. Това, което открива, е зашеметяващо. Джо Олтман каза, че никога не е виждал такава омраза и злъч да идва от някой, който има докторска степен в ядрена физика. Олтман обясни на Малкин, че Кумър всъщност е публикувал отново манифеста на Антифа до президента Тръмп на страницата си във Facebook.

Gateway Pundit публикува копие от писмото на Антифа до Тръмп в предишен доклад.

Джо Олтман беше отстранен от Twitter тази седмица. Неговите туитове за Ерик Кумър разстроиха големите технологични компании.

Олтман призна, че разкривайки тази информация за Кумър, той се излага на опасност.

30 щата в Америка, включително всеки критичен колебаещ се щат в изборите през ноември, е използвал системите за гласуване Dominion.

ИЗБОРИТЕ КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.thegatewaypundit.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!