Комунистически Китай казва, че всички хора трябва да бъдат маркирани и проследявани заради Covid-19

Си Дзинпин, комунистическият диктатор на Китай и личен приятел на Джо Байдън, е във възторг, че последното пускане на коронавирус в страната му е било успешно за затварянето на света и унищожаването на глобалната икономика. Следващата стъпка, казва той, е да се внедри глобална система за QR кодове, за да се маркират и проследяват всички хора, като се даде възможност на авторитарни правителства като неговото да ограничат пътуванията, ако дадено лице се счита за „заразено“.

По време на неотдавнашната среща на Г-20, Си открито призова за „глобален механизъм“ за проверка на „здравословното състояние“ на всички хора на земята. За да пътуват, живеещите в новия свят, който Си предвижда, ще трябва да получат „разрешение“ от правителството, за да се придвижват, подобно на добитъка, който трябва да бъде с ушна маркировка, преди да бъде преместен от кошарата до пасището. 

Приемайки „международно приети QR кодове“, твърди Си, глобалистичните диктатори като него ще могат лесно да извадят „резултатите от тестовете на нуклеинова киселина“ на хората в горещата секунда. Автоматизирани системи, които вероятно се управляват от изкуствен интелект (AI), биха показали „положителен“ или „отрицателен“ резултат в зависимост от състоянието на „инфекцията“ на въпросния човешки добитък.

„Трябва да хармонизираме по-нататък законите и стандартите и да установим „бързи пътища“, за да улесним ред в потока от хора“, заяви Си по време на елитарното събиране. „[Ние] се надяваме да участват повече държави.“

Подобно на баркодовете, които понастоящем присъстват на хранителните стоки в хранителния магазин, човешките баркодове на Си ще бъдат поставени на всички живи хора, първо на техните мобилни устройства и после директно в кожата им, вероятно на дясната ръка или челото. Устройствата за сканиране ще могат да четат тези баркодове, за да обработват информацията за човешкия добитък в системата.

Оказа се, че комунистически Китай вече е пуснал този тип система през февруари. Понастоящем китайският човешки добитък получава здравни кодове в стил светофар, които определят дали им е разрешено да пътуват. Зеленият код означава, че те са „свободни“ да пътуват, докато оранжевият или червеният означава, че въпросният човешки добитък първо трябва да бъде поставен под карантина за срок до две седмици.

Либералите искат хората да бъдат маркирани като добитък в новия световен ред

Част от начина, по който Китай определя кои от човешкия добитък могат да пътуват свободно и кои трябва да останат вкъщи, до голяма степен зависи от системата за социални кредити на комунистическата страна. Например, тези от човешкия добитък, които не се подчиняват на правителството твърде много пъти, може да имат нисък резултат, който им забранява да се движат, докато правителствените подлоги са много по-високо в хранителната верига.

С други думи, китайската система на управление много прилича на това, което беше изобразено във филми като “1984” и “Ферма за животни”, и Си се надява да изнесе същата тази система за контрол в Съединените щати, както и навсякъде другаде по света.

Крайно-левите вероятно ще бъдат във възторг от подобна концепция, виждайки как вече получават радост от противоконституционни ограничения като социално дистанциране и задължително носене на маски. Можете да сте сигурни, че либералният добитък ще се нареди пръв, за да получи своите баркодове веднага щом бъдат пуснати.

Междувременно изпълнителният директор на Human Rights Watch Кенет Рот предупреди, че планът на Си „лесно може да се превърне в троянски кон за по-широк политически мониторинг и изключване“ - мислите ли?

„Пазете се от предложението на китайското правителство за глобална система за QR кодове“, добави Рот в туит, като отбеляза, че планът е зловещо „подобен на опасностите, свързани с китайската социално-кредитна система“.

Интересното е, че с всеки изминал ден става все по-очевидно, че пандемията от коронавируса на Ухан (Covid-19) не е нищо повече от едно глобално усилие за използване на фалшив флаг за налагане на така наречения Голям рестарт (Great Reset). 

Sources for this article include:

Breitbart.com

NaturalNews.com

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.naturalnews.com/

https://dcdirtylaundry.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!