Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В цяла Европа победи Демокрацията, само у нас Комунистите!

Изборите минаха и всичко вече е ясно:
1. Бившите Комунисти от ГЕРБ, пак победиха!
2. Втори пак са си настоящите Комунисти, които се биха сами, че да изгонят лидерката си и да си отворят бъдеща и вечна коалиция с техните бивши другари от ГЕРБ!
3. Либералните Комунисти от ДПС са си трети! При тях няма изненади, разделиха си циганските глсове с хората на Цветан Цветанов, обраха каквото е останало от бедните и наивни български мюсюлмани и разбира се няколко десетки продажни българи!
4. Най- добре се справи баш Комуниста Краси Каракачанов, той за пореден път доказа, че е научил много от Държавна Сигурност и успя отново да увлече заблудените хорица!
5. Малко ми е трудно да определя последните победители от “Да България”!
За тях се говори, че били десни, но и зелени, ама и либерали, но най- важното за тях е, че се обявиха за единствената опозиция на ГЕРБ, но пък Радан Кънев, ще бъде в една група в Евро Съюза ( ЕНП) с всичките избрани Евродепутати от ГЕРБ!
Странен парадокс, нали?

Мария Габриел от ГЕРБ ни увери, че народа им е простил грешките?
Кой народ бе, Миме?
Имате 600 000 гласа, това са купените цигани, назначените ви калинки в администрации, агенции, министерства и всичките ви крадливи фирми, които богатеят от 10 години!
69.02% от българите ви показаха среден пръст, на вас и на всички останали, но това не ви пречи да се биете в гърдите, защото никога не ви е пукало за хората!
Имаше и други победители вчера!
Всички социологически агенции, които нищо не познаха, но с мангизи се налапаха!
Та, честито на всички Анти- Комунисти, които гласуваха за Демокрацията, пак сте се прецакали!

Иван Иванов

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!