Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мария Габриел: Българите показаха, че не вярват на фалша и компроматите. Благодаря, че избирателите ни дадоха прошка...

Снимка: Novini.bg

Искам да благодаря на колегите от СДС, с които направихме прекрасна кампания. Искам да благодаря и на всички избиратели, които не се подадоха на фалшивите новини, на негативната кампания, на неизпълнимите обещания на нашите опоненти. Имахме и още един невидим опонент. За него това е първа загуба, а за менторът му е поредна. Ние направихме една положителна кампания и винаги сме защитавали нещата, които можем да изпълним. Благодаря, че избирателите ни дадоха прошка.

Това каза на специална пресконференция в централата на ГЕРБ водачът на листата на партията за евроизборите Мария Габриел, която коментира първите резултати от вота, пише Novini.bg. "Лидерът Бойко Борисов ще даде пресконференция във вторник. На нея той ще даде отговори на всички ваши въпроси. Всички си задаваме въпроси, но ще изчакаме да се направи анализ и да излязат окончателните резултати", разкри тя.

"Нашата кампания показа видимите резултати в българските градове и села. Българите показаха, че не вярват на фалша и компроматите. Силата ни беше, че показахме, че можем да правим грешки, но винаги ги анализираме и сме готови да не ги допускаме отново", категорична беше Мария Габриел.

Източник/ци: https://petel.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!