Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Октай за Фог: Унизителна е срещата с Пеевски, отвращава всички, включително и турците

.
Пеевски сред избирателиИзточник: Фейсбук

Унизителна е срещата с Делян Пеевски във Велинградско. Почетният председател на ДПС се опитва да купи младите хора с една софра. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.
Пеевски е човекът, който отвращава всички, включително и турците. Той символизира задкулисието и разграбването на гражданите и техните семейства чрез  мафиотски схеми. Нито една политическа формация, освен ДПС, не иска да се докосва до него. Нито един политик, освен Ахмед Доган, не иска да се допира до него.

С тази среща Доган се опитва да измие образа на Пеевски чрез младежкото ДПС. Но там нито го познават, нито са го виждали. По този начин подкупват съдбата на младите- с една софра. Виждате, че една и съща схема се прилага през последните 30 години. Защо Доган не присъства там?! Защо никой не го е виждал? Чуваме само негови обръщения. Този човек всъщност жив ли е, здрав ли е? 

Доган, ако е отговорен човек, ако е загрижен за нас,  както пише в обръщението си и ако по здравословни или други причини не може да се появи при своите избиратели, поне оттук нататък да си записва обръщенията на живо. Иначе излиза, че гледа на избирателите си като на рая.

Източник/ци: https://frognews.bg/novini/o

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!