Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Днес видяхме как просторна къща от 178 квадрата се оказа малка пристройка и някакво разширение към дувара

Елена Гунчева


Премиерът отново кърти мивки тази сутрин. Започвам с нездрав интерес да чакам всяка негова проява, като се обзалагаме с познати кой от родата си ще изтрепе в поредното интервю и с какви проблясъци ще ни зашемети.

Конкретното интервю не излъга очакванията ми. Горкият премиер, сам като куче, живее в пристройка в ъгъла на имота си, до дувара. Самият той бил роден на тази, същата ливада /тук се отплесвам в разсъждения за акъла на майка му, че не е отишла в болница, а като селянка на ливада го е раждала, ама рода, какво да ги правиш, като слушам за родата му, започвам да си мисля, че генетиката е много важна/. На същата ливада и пристройка се бил родил, живял и там щял да умре! Последното, признавам, ще предизвика определено интереса ми.

Мащабите на мислене на Борисов са непознати за хора, необременени със синдрома на Мюнхаузен. Всяко негово интервю е като реалността, погледната през калейдоскоп, където всяко тривиално нещо става шаренко, за радост на матрияла. Днес видяхме как просторна къща от 178 квадрата се оказа малка пристройка и някакво разширение към дувара. Децата живеели в къщата, а той, понеже е скромен – живее до дувара! Машалах. Тук неволно замълчавам, защото размахът на премиерската мисъл ме сразява!

Разбрах от физиономията му, че съжалява само, че са ги хванали за апартаментите. И той ги бил „омел“ от държавните постове. Явно висше наказание в шайката.

Интересна беше и реакцията му, когато го попитаха за любимия му политик. Изглеждаше учуден и тъкмо да каже, че той си е любимия политик, осъзна, че няма да прозвучи добре и каза, че извън ГЕРБ е Джамбазки, пътьом удари една четка на Станишев, разграничи се от всички къщи, имоти и замени освен бараката до дувара, в която живее….

Радвай се, народе! ЗРЕЛИЩА! Проблемът е, че зрелищата са ни много, много скъпи!

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!