Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Най-заклетият фен на Борисов даде пример за всички в ГЕРБ! Ето какво трябва да направят, за да докажат верността си към лидера

заклетbig_60477154_10157293483151944_3984175980628410368_n

Заклетият фен на Бойко Борисов от Пловдив, Станислав Василев, бе сред най-атрактивните в публиката в „Арена Армеец“ на главното предизборно събитие на ГЕРБ и СДС, пише Канал 3.

Присъствието, поведението и най-вече външният му вид засенчиха дори гостът Манфред Вебер.

Майсторът готвач от Пловдив е член на ГЕРБ и върл привърженик на Бойко Борисов. Затова е татуирал лика му върху лявата си ръка, което привлече към него обективите на фоторепортерите в зала „Арена Армеец“.

Станислав бе пристигнал и с фланелка, на която пишеше под снимката на Борисов: „Аз вярвам само на този ЧОВЕК“.

Станислав е член на организацията на ГЕРБ в район „Северен” на Пловдив и минава за един от най-фанатичните последователи на  Борисов.

Преди две години той разказа пред TrafficNews, че изработването на лика на Бойко в студио за татуси е отнело 4 часа, но не му излязло нито лев, защото майсторът също бил почитател на премиера и лидер на ГЕРБ. Тогава той обеща да изрисува своя кумир и на другата ръка, но явно изчаква любимецът му да изкара пълен мандат като премиер.

„Абсолютно всичко харесвам в него – не е лъжец, не е боклук като комунистите и е единственият човек, който може да ни помогне”, категоричен е Василев.

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.

2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!

3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.

Той препоръчва на всички фенове на Борисов и ГЕРБ да докажат лоялността си по същия начин.

Засега с него може да се мери само Спиро Янкулов от Русе, който още през 2012 година изрисува Борисов върху предния капак на колата си.

Петел, Трафик нюз, Канал 3

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!