Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Видими резултати. Видима корупция. Видима некадърност

Гербавите винаги настояват, че при тях имало видими резултати. Като се опитват да убедят матриялът преди изборите другата неделя, че ама много са направили за народа. Виждало се.

Та по този повод, вчера гледах снимки от Ямбол. Една улица, построена с европейски пари, как красиво се е превърнала във венециански канал при дъжда. Подобно е положението и в Пловдив, където ремонтирантият от Мамин булевард „Васил Априлов” се превръща във втори гребен канал дори при леко преваляване.

А и вчера съвсем видима градушка обрули посевите в Карловско и Нова Загора. Всички виждаме. Виждаме как европейските пари потъват в нечии джобове, а проектите се изпълняват некадърно и повърхностно. Потьомкини села. Това са видимите резултати на ГЕРБ!

Имаше обществени поръчки за ремонт на булеварди в Пловдив, където случайно след обявяване на поръчката все пак някой се присети, че не е предвидена подземната инфраструктура и транспортните схеми. По-страшното е, че има и такива, които се изпълняват, след което започват безкрайните ремонти на ремонти. Перпетум мобиле за корупцията.

Имате пари да каните папата като личен ПР на Боку, а нямате пари за затъналия в дългове български православен манастир. Имате пари за глупости, а нямате пари за борба с градушките. Като някое диво село от Третия свят допускаме в 21 век градушка да съсипва реколтата и градовете. Заради безмозъчността и алчността на гербавите. В сряда отпуснаха около 230 хиляди лева за бедстващите в Сирия. Интересно защо не отпуснат пари за бедстващите в България. Или поне да си свършат качествено работата.

Новите магистрали приличат на третокласни немски пътища, макар и не чак с толкова добро качество. По българските магистрали рядко може да се кара с над 90 км.. Нон стоп има подпиращи машини и лопати работници, които безцелно се разхождат и ремонтират новите магистрали. Има дори пътища, които убиват, защото някой е решил да спести материали.

Омръзнаха ни видимите ви резултати, защото виждаме предимно корупция, некадърност и пълно безхаберие. Виждаме ви!

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!