Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветан Василев: Държат Борисов като му прекратиха досъдебните производства срещу него и могат да ги възстановят

Цветан Василев

Пеевски и лагерът на Пеевски контролират основната репресивна бухалка – прокуратурата и службите.

А пък Борисов не е ангел небесен, очевидно го държат така, както му прекратиха през 2013 г. масата досъдебни производства, които му бяха открили, сигурно толкова бързо могат и да ги възстановят.

Борисов е силно зависим от тях и, разбира се, аз с това по никакъв начин не искам да го направя по-малко черен от лагера на Пеевски, защото, в крайна сметка, той е виновникът, той е човекът, който от 2014 г. дава възможност на Пеевски непрекъснато да финансира тази Империя на злото. аз имам информация, че той е привиквал Гриша Ганчев да прехвърля част от „Петрол“ на Пеевски, имам информация как се договарят за разпределение на „Виваком“, на приходите от реализацията на „Виваком“, така, че не е непричом, неговият човек Сталийски открадна, това е моята дума, открадна „Рубин“, под погледа на квестори, синдици и на прокуратурата, защото и там има сигнали по случая с „Рубин“.

Това нещо, в крайна сметка, няма как да остане скрито. Тяхната надежда е да успеят да използват омертата на политическите сили по отношение на КТБ.

Половината от правителството, при това най-важните министри и ресори в правителството на „Борисов 3″, се контролират от центъра около Пеевски и Доган.“

Това казва в интервю за „Гласове“ банкерът Цветан Василев. Публикуваме видеото на разговорa, който се състоя на 11 май в Белград.

Източник/ци: http://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!