Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Плитките номера на Сидеров!

Волен Сидеров надяна предизборната маска. Вече не вика да живее Борисов и ГЕРБ. Не мънка за това и онова и не дъвче жаби, когато трябва да обясни защо подкрепя едно вредно за България правителство – той, националистът.

Ами защо – за да е добре, за да получава голямата заплата, щото с млада жена не се живее леко. Като не му мина номера да бъде водач на листата на обединените патриоти за европарламента, изплъзна се като мокър сапун – уж някаква академия политическа в неговата телевизийка, уж народът щял да гласува – трънки!

Като ти гласуват листата зрителите, кой ще носи отговорност? Плитки номера.

Две години мълча като бит задник и подкрепя вредния Борисов кабинет, защото Бойко се бил променил и станал добър политик. Уж е русофил, а подкрепя едно правителство, което обяви за свой главен враг …Русия. Уж е против санкциите срещу Русия, а подкрепя една смърдящо правителство ,което е ЗА санкции. И сега, понеже са предизборни дни, пак хвърля прах в очите на клетите си избиратели.

Неговият фаворит за евродепутат Георги Димов, нарочно беше измъкнат от русофилското движение, Сидеров дрънка на една особена струна на народната душа. Димов щял да се бори за сваляне на санкциите срещу Русия – трънки, кой ще му обърне внимание, дори и да каже нещо? Щял да работи за Белене и Южен поток – късно е чадо! Лее фалшиви сълзи колко страдал народът и как той – пратеникът на Атака, ще му подобри живота. Колкото Сидеров им направи пенсиите триста лева – с голямо гърчене дадоха по две миризливи двайстолевки.

А този, когото подкрепя в парламента, си купи апартамент за два милиона и половина. Сидеров като опитен манипулант се прави на умряла лисица, само и само да си пробута човека в европейския парламент.

Няма етика, той и неговата телевизия плюят от сутрин до здрач своя коалиционен партньор – ВМРО. А защо не ГЕРБ? Защото битката е за един и същи електорат.

И защо да си разваля достлука с ГЕРБ, като още две години може да мимикрира в парламента. Това е самообявилият се за „народен” трибун.

Стефан Северин

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!