Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иванчева нито е олигарх, нито има къщи и комплекси. И както е тръгнало скоро всички неудобни на властта ще имат обвинения и присъди

„За Иванчева искам да кажа няколко думи, че съм бесен, като гледам троловете как са ги активизирали. Опитват се да ни убедят, че била некомпетентна. Сигурно, защото не е успяла да отмъкне няколко милиона европари и живее в смотана панелка. Просто вървим през презумпцията, че всички са крадци и не искаме да повярваме ако се появи някой нормален човек. А не класическият политик, който не се интересува от друго освен от парите. Разкри имотни измами за 200 млн за годината, в която беше кмет. Върна общински имоти за толкова а пращаше постоянно на прокуратурата сигнали. Нали и по телевизията пускаха репортажи за частни метростанции и отмъкнати апартаменти и терени от клошари. Тия всичките дето я плюят, сигурно искат те да разкриват тези измами. Друг път, една измама не са разкрили щото на всичките им са омазани ръцете с медеца. Фризьорка била. Имам страшно много познати, които са около Иванчева и от тях знам, че една прическа не е направила през живота си, а е била официален вносител на козметика и е имала семейна фирма за превози. Успяла я да я развие дотолкова, че е возила отборите на „Милан”, на „Ювентус”, Италианското посолство и кой знае още кого. Жената е с висше образование, ама ние сме си навъртели опорката и си караме по нея. Ама и фризьорка да беше пак с кеф бих гласувал за нея. Рейгън беше актьор от Холивуд, Зеленски е комик, Вацлав Хавел писател, Джордж Уеа от футболист стана президент, музикантът Витаутас Ландсбергис извоюва независимостта на Литва от СССР и после беше президент, играчът на крикет Имран Хан е премиер. Примерите сигурно са стотици.

А че си имаме моделки, олигарси или такива дето компютър не са виждали сред досегашните ни евродепутати. Да, ама за тях може щото са си от нашата партия. Трябва задължително да са завършили или в Москва или в Ню Йорк, че да са ги прилапали службиците, иначе не може. И ако беше зле, защо около нея е пълно с млади момчета и момичета, дето никога не са участвали в политиката, инженери, художници, журналисти, доктори, подкрепят я дори професори. Всичките са заблудени ли? Друг път. Виждат в нея НАДЕЖДАТА.

И това е показателно, че няма политически обвързаности покрай нея ама затова сега всякакви политикани опитват да я плюят. То навремето и онзи чичо кадия изхвърча, понеже Иванчева не му се върза да му става кукла. Сега тролчетата започнаха да се обясняват от къде са й парите. Не разбрах само парите за фейсбук страницата или безплатния клип дето пуснаха оня ден по телевизията. За нея легендите стават велики. Като я арестуваха чух един мутрак да обяснява, че била корумпирана щото накарала негов приятел, дето строял в Младост да построи детска площадка за 100 000 лв. Щях да се пръсна от смях, тая площадка цял декар ли е била, не разбрах. Оня четох из фейса от някакъв дето уж с очите си виждал кметицата да стои във фоайето на общината и да се напива всеки ден и да чака инвеститори да им взима рекет. От хора, които я познават знам, че се налива с кафета понеже е работохолик, а че не близва алкохол, освен по чаша вино на празник. Ама това с рекета беше толкова яко, че изобщо не му се издразних, ами ми хареса троловете какво въображение има. Омешаха я с разни други подсъдими, дето се кандидатираха, видите ли всички тръгвали за Брюксел. Ама Иванчева нито е олигарх, нито има къщи и комплекси. И както е тръгнало скоро всички неудобни на властта ще имат обвинения и присъди.

Аз не съм от „Младост” и като бяха кметските избори в „Младост” умрях от яд, че не мога да гласувам за Иванчева. Но ми хареса страшно много, когато би герберската парашутистка, която бяха пуснали за изборите и която дори не живееше в Младост. Ама този път ще гласувам за първи път от двайсет години. И ще го направя с номер 11. Пък дано и на целия народ му уври главата. Управленците са в ужас Иванчева да не стигне до Брюксел, защото там ще разкаже какво се случва в България и как се гаврят с нас. Ама ще стигне, а на тях им свърши времето”.

Мартин Георгиев, Фейсбук. Текстът го публикуваме без корекции, снимката е от архива

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!