Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов в социалната мрежа: Не съм в Берлин, защото явно Меркел не ме иска

Бойко Борисов с чувство на болка коментира факта, че няма да е в Берлин на срещата за Западните Балкани, както съобщи сръбският премиер Вучич по рано днес.

Ето какво написа Бойко Борисов в социалната мрежа Фейсбук по повод новината:

“ Чувстам се предаден, от всичко което направихме за обединението на западните балкани, днес аз разбрах, че не съм поканен на срещата за тях. Аз вярвах на тези хора, толкова години работихме за техният интерес, те не искаха да има „Южен Поток“ спряхме го, те не искаха да има АЕЦ “ Белене“ не го построихме и сега излиза, че аз който толкова много им се доверявах съм сам срещу всички.

Да с мене е народа на България, защото виждат как ние от Герб строим и правим живота на всички по хубав, но явно от утре в Европа ще сме аз и всички останали. Можехме много да направим още заедно за западните балкани, но щом Меркел е решила да не ме кани повече в Берлин аз няма какво да и кажа, все пак ние сме малка страна Сърбия и Германия ще си решават. Не им се сърдя, но се чувствам предаден, защото сега явно трябва да седна на резервната скамейка и да чакам някой от играчите да се контузи или мача да не тръгне с резултат за нас, за да ме включат в играта, за да оправям пак положението в Европа и на балканите.

Ние като европейска партия и аз като неин лидер ще продължаваме да работим за силни западни балкани в които обединението трябва да е силата им.“

източник: https://xaknewsday.blogspot.com/2019/04/blog-post_80.html?m=1

Източник/ци: http://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!