Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Потрес! Л. Павлова в Истанбул: Турция незабавно трябва да стане част от ЕС, работя за това!

Лиляна Павлова

Както всяка година по време на великденските празници в България Лиляна Павлова предпочете да почине в съседна Турция, но явно тази година великденската и ваканция като депутат и предизборната и програма като кандидатка за евродепутат са я накарали да си направи програмата така че да се срещне и с избиратели на Герб в Турция преди да се отдаде на лукса в който ще почива следващите няколко дена до 8 май.

На среща с избиратели на Герб Лиляна Павлова на няколко пъти я заявила, че нейната цел като евродепутат ще е Турция да стане член на европейският съюз, защото Турция и България освен съседски страни, са и много близки приятели. Всички знаем за съвместното ни съжителство българи и турци, нещо за което историята е измислена нарочно. Турция никога не е окупирала България и надали това което в България наричат робство някой може да го докаже.

Ние винаги сме били равнопоставени партньори във всичко и само чуждите интереси на балканите са провалили нашето братско между държавно сътрудничество.

Турция е част от европейското семейство с всички онези онеправдани свои граждани, които и днес се трудят в Германия, Франция, Австрия и аз като евродепутат ще направя всичко дори и невъзможното Турция да стане част от семейството на Европа, това е и желанието на нашият министър председател Бойко Борисов, който дори по време на европредседателството на няколко пъти повдига и тази тема, която седи неразрешена от години, но се надявам аз като евродепутат с моят опит и като министър на българското европредседателство, най – накрая да затворим тази страница наречена преговори и Турция да стане истинска и неразделна част от Европа, защото ние в Герб искаме силни западни Балкани, които да са единни и в едно европейско семейство.

източник: https://xaknewsday.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html?m=1

Източник/ци: http://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!