Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Елена Гунчева: Цецку или Рудолф – Вече няма значение

Тези дни след съобщението на ГЕРБ за създаването на председателски съвет на председателите на подкрепящите гербавите, започнаха едни безкрайни тълкувания кой ще води предизборната кампания на гербавите.

Видимо незасегнат, Цецку продължава като слон в стъкларски магазин да агитира както той си знае, а на речите и снимките от посещенията му /по-скоро от натрисанията му/ по места, се смее цяла България. Но видимо доволният от себе си Цецку дори не отбелязва факта, че вече е създал реакция на Павлов в електората – виждат апартамент – сещат се за Цецку, виждат асансьор – пак се сещат за Цецку. И обратното! Искрено се надявам той да продължи да води предизборния щаб, защото ще допринесе за загубата на гербавите повече от всичките противници на шайката.

От друга страна, Цецку видимо изключва Главната Мутра при посещенията си и дори рядко Му споменава името. Дълбоката пропаст между гуруто на изборите и Главната Мутра се вижда дори от интелектуално недостатъчните. Винаги ми е било интересно как ще реагира ГМ на подобна ситуация. Защото, както всички знаем, Цецку държи всички структури на партията и кметовете по места на гербавите. Те са верни на него. И затова си позволява по подобен начин да злепоставя Боку, за да му натрие носа кой командва парада, а и да си знае, ако нещо реши да го елиминира.

Спряга се името на агент Рудолф за водещ предизборната кампания. Искрено се надявам да е вярно. Освен материал за безкрайни майтапи, публикации и вицове, това ще допринесе още повече за срива на гербавите. Изящността на словото му, съчетано с тактичност, възпитание и интелектуални проблясъци, както и откровени изблици за недостатъците на опонентите, ще отвратят и малкото останали привърженици на гербавите.

Една партия се вижда колко е силна в моменти на провали. Когато е първа във властта и държи цялата държава, всяка партия е силна. Но когато тръгва да пада, там е разковничето ще я бъде ли. И моята прогноза е, че гербавите ще оттекат в канализацията на историята, също като съратниците си от СДС, бившите легионери, някакви там поредни земеделски съюзи и други. А имената им ще се споменават с дълбока погнуса в историята.

Време е да ги смачкаме. Достойният противник заслужава уважение. Хлебарките заслужават Райд и смачкване с крак!

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/y4q3Q

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!