Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не списък, а мечта!

Естествено, ПИК-ливата медия се включва на пълни обороти в предизборната кампания. Във всяка една нормална държава подобен парцал отдавна щеше да бъде закрит, но тук е обслужващ властта, следователно – недосегаем.

Днес отново излизат с поредната истерия – Президентът имал готов списък с арести. С голямо умиление видях на второ място за арестуване кмета на Пловдив.

Съжалявам да им го кажа на журналиститутките от парцала, но този път си вкараха автогол. Със сигурност Президентът има по-важни неща от това да прави списък за арести. Но…….за ваше съжаление този списък е мечта на всеки българин с повече от две мозъчни клетки. Много са българите, които в мигове на мечтание си представят Цецку с белезници как ритан и влачен го вкарват в ареста. За пловдивчани няма да коментирам! Като вземем предвид как при поредната простотия миналата година „Две прасета на площада“, много от майните предложиха прасетата да бъдат заменени с кмета.

Представата, че някой може да арестува мутрите, които ни съсипаха, окрадоха държавата и нагло продължават още да крадат, предизвиква единствено радостни чувства сред народа. Освен тези, които са около хранилката, естествено.

Затова не спекулирайте по този начин. Току-виж, още повече се засилила подкрепата за Президента, дори нормалните хора да осъзнават, че това са пълни глупости за списъка.

Списъкът е НА НАРОДА! И наистина започва с Цецку, а след това надолу цялата мафиотска паплач, която се не спря да краде десет години. Арести, съд и затвор за тези, ограбили народа. Да не бъдем крайни да искаме смъртно наказание, не е цивилизовано, но е време в затворите да разберат как се изкарват пари за хляба – не с комисионни от обществени поръчки, а с мотика и лопата!!!

Ех, мечти!!!! Както казваше баба ми, дай Боже да се изпълни това, което лъжат враговете ми!

И….. ПИК-ливата медия – внимавайте какво си пожелавате! По Великден понякога стават и чудеса!

Елена Гунчева

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/%D0%BD%D0%B5-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!