Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Елена Йончева на обвиненията, че има три къщи за гости: Това е абсурд!

В момента, в който левицата спечели, ГЕРБ ще изчезне и това ще даде шанс на десницата да се възроди, категорична е тя

Това е абсурд!

С тези думи водачът на листата на БСП за европейските избори Елена Йончева коментира появилите се данни, че нейни роднини притежават три къщи за гости близо до Лозенец, които не се ползват по предназначение.

"Моя свекър е управител още преди да познавам това семейство", коментира Йончева.

"В България има жълто-кафяви медии", каза тя в отговор на въпроса как си обяснява изтичането на подобна информация точно преди изборите. Йончева подчерта, че има правила, по които се правят журналистически разследвания.

В изявлението си пред журналистите в Елхово Йончева бе категорична, че левицата ще победи на предстоящите избори за Европейски парламент. Трябва да има революция в доходите на хората, изтъкна тя.Според Йончева "с това правителство няма как да се измъкнем от днешното положение", в което "селата са сякаш минали през война".

В момента, в който левицата спечели, ГЕРБ ще изчезне и това ще даде шанс на десницата да се възроди, категорична е водачът на червената евролиста.

"Ако не сме в ЕС, авторитартият режим на Борисов щеше да прерастне в диктатура", подчерта Йончева.
Организираната престъпност и властта са се срастнали и у нас, каза оше водачът на червената евролиста и попита: какво означава "Цветанов +" - това означава, че той ще съсредоточи всичките си сили и умения в това, което може и знае, намеквайки за нечестни избори.

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Elena-Yoncheva-na-obvineniyata--che-ima-tri-kashti-za-gosti--Tova-e-absurd-/180977/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!