Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Александър Манолев скочи на Яне Янев: Той е политически труп!

Александър Манолев, който подаде оставка като зам.-министър на икономиката след скандал с къща за гости в Сандански, оспори твърденията на Яне Янев, направени в сутрешния блок на БТВ, че е феодализирал целия град Сандански.

"Цялото ми семейство сме потърпевши и седим и мълчим, а този човек прави квалификации. Янев е силно притеснен, че неговите престъпни схеми бяха прекратени и той ще бъде политически труп след тези избори. Тази къща не е моя, моето семейство живее в София, но сме посещавали тази къща като туристи и съм си плащал за това. Присъствал съм на проверка от фонд "Земеделие", за да се констатира, че къщата е построена. Не съм бил в конфликт на интереси."

"Подадох си оставката, защото при много по-малки съмнения при мои колеги те го направиха, счетох за нужно, че трябва да го направя и аз", завърши Манолев. 

Преди това в ефира на БТВ Яне Янева заяви: „Къщите на кмета на Сандански Кирил Котев и на бившия зам.-министър на икономиката Александър Манолев са в парка, в белите дробове на града. Кой си е позволил да отреже вековни чинари? Двамата са съседи. Двамата незаконно са прекарали водопровод до имотите си. Александър Манолев се опита да феодализира Сандански и се държеше като градоначалник.".

Бившият депутат, поканен в БТВ в качеството му на бивш съветник на премиера подчерта: "Манолев водеше Кирил Котев по всички форуми“ и разкри скандални роднински връзки на кмета Кирил Котев и назначени на висши постове в общината съпруги, баджанаци, сестри и братовчеди. 

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Aleksandar-Manolev-skochi-na-Yane-Yanev--Toy-e-politicheski-trup-/180919/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!