Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ексклузивно: Вижте как се трупа състояние за следващите апартаменти, докато не си на депутатска заплата

Това е еманация на кражбите на властта. Или как се трупа състояние за следващите апартаменти, докато не си на депутатска заплата.

Частни фирми взимат пари за да извършват дейностите на държавните институции. Разбира се всичко това става срещу заплащане.

Няма общесвени поръчки, зашото сумуте са под прага за обявяване на такава, но пък за сметка на това пак плаща общината в случая държавата в лицето на МВР.

Защо се случва това?

Когато властта в държавата е силно корумпирана, а народът не участва в контрола над управляващите е възможно държавните средства да бъдат драстично ограбвани. На всички запознати им е ясно, че с чрез програмата за саниране се източват близо 80% от средствата, а кражбите в строителството на пътища и магистрали е безгранично. Българите свикнаха с ограбването на държавата от ГЕРБ и малките партийки, които се появяват периодично. Това обезнадежди българския народ и той спря да вижда алтернатива на управляващите.

Тук обаче не става въпрос само за източване на средства от държавата.

Налице е отслбване на силова институция в България. Конституцията изрично указва кой има единственото право да изполва сила на територията на страната и това е Държавата. Насилие над цивилни има право да извършва единствено полицията.
С изземането функциите на полицията се подготвя възможността на частните фирми да заемат тази роля. Разликата обаче, между частната охранителна фирма и полицията е, че полицията е отговорна пред българския народ, а частната охранителна фирма е отговорна единствено пред човека, който ѝ плаща. Така обосновано можем да предположим, че ГЕРБ подготвя такава система в България, в която богатите ще имат право да използват насилие.

В случая в Стара Загора, където частният СОТ пази сградата на МВР, става ясно, че това е поредната далавера на Цветан Цветанов и това с тази схема не е от днес, а още от времето, когато беше МВР министър, но тогава на никой тези неща не са му правили впечатление, днес обаче след скандала със седмият апартамент хората не се страхуват да говорят и ясно задават въпроса докога такива като Цветан Цветанов и в случая довереният му човек депутата Мануил Манов ще източват системата на МВР? И докога МВР ше бъде пазено от частен СОТ в един от най – големите градове на България?

blife.eu

Източник/ци: http://www.informiran.net/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%8F/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!