Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Васил Василев пита: Не пробутват ли управляващите Истанбулската конвенция през задния вход?

Стои ли Борисов зад твърденията на съветника си Харалан Александров, че турското робство било метафора, пита водещият на "Не се страхувай" по ТВ Евроком

Рязкият спад на чуждите инвестиции може да се компенсира с инвестициите на български граждани и фирми в националната икономика, но за това трябват правила, изтъква журналистът

Рязкият спад на чуждите инвестиции може да се компенсира с инвестициите на български граждани и фирми в националната икономика. Но за това трябват правила и закони, които да се спазват, трябва сигурност и враждебна за корупцията среда. В състояние ли е и иска ли правителството да направи това?

В предаването си "Не се страхувай" довечера по ТВ Евроком Васил Василев дава конкретен пример как властите могат да осигурят минимум 15 % доходност на български вложители, но предпочитат да дадат сладките хапки на чужденци.

Не пробутват ли управляващите Истанбулската конвенция през задния вход? Държавната стратегия за детето съдържа редица обезпокояващи елементи, тя подражава на враждебни на семейните ценности практики на страни със значително хомосексуално и педофилско влияние. Не случайно родители се вдигат на протести в цялата страна против извратените вносни порядки.

Стои ли Бойко Борисов зад твърденията на своя съветник Харалан Александров, че турското робство било метафора, а потурчването било доброволен опит за измъкването от данъчното бреме ? Не знае ли той, че изтреблението на българския народ по време на робството е предтеча на Холокоста, но докато геноцидът над българите се прикрива и омаловажава, отричането на Холокоста се наказва със затвор в Израел, Германия, Франция и други страни. Ако Борисов не изхвърли Александров от периметъра на властта, ще значи ли, че той приема твърденията му и се солидаризира с тях?

Предаването поставя и въпроса защо властта пренебрегва да почете паметта на хилядите софиянци, загинали при англо-американските бомбардировки през 1943 – 1944 г.?

Защо подминава подвига на българските летци – защитници на София, за чиято безпределна храброст свидетелстват дори свалените над столицата американски авиатори? 

Откъси от изключителната книга на Вера Мутафчиева "Бомбите", посветена на зловещите за столицата събития през Втората световна война.

Гост в студиото ще е Костадин Костадинов – лидер на набиращата скорост партия "Възраждане". 

"НЕ СЕ СТРАХУВАЙ"- 22 април, понеделник, 20.00, ТВ Евроком

Източник/ци: http://epicenter.bg/article/Vasil-Vasilev-pita--Ne-probutvat-li-upravlyavashtite-Istanbulskata-konventsiya-prez-zadniya-vhod-/180883/2/0

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!