Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Събраха под строй учители, магазинери и цялата общинска администрация в Ивайловград за среща с Ц. Ц.

делян-добрев

Всички жители на Ивайловград са били вдигнати на крак заради посещението на заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в града.

Придружаван от областния координатор на ГЕРБ за Хасково Делян Добрев и народния представител Евгения Ангелова, Цветанов е провел среща с членове и симпатизанти на партията по обяд на 18 април в читалище „Пробуда“.

0000355184-article21555587816

Цялата общинска администрация в работно време се е изнесла под строй, за да посрещне Цветанов, твърди местният Хасково Прес. Още в 11,30 часа сградата на общината е била призрачно празна.

За да се напълни залата в читалището, която е с 400 места, да се имитира масовост и „всенародна любов“ , педагозите от детската градина също били спешени от директорката да отидат на срещата. Устно нареждане да посрещат Цветанов получили и работещите  в училището – учители, хигиенисти, администратори.

От бутафорната масовка не били пощадени дори продавачките в магазините, чийто телефони изпушили от заповеди да тичат в „Пробуда“.  

Учители, педагози, хигиенисти, продавачи и общинска администрация по тревога били вдигани, за да напълнят залата в читалището за срещата, въпреки нежеланието на повечето от тях
Учители, педагози, хигиенисти, продавачи и общинска администрация по тревога били вдигани, за да напълнят залата в читалището за срещата, въпреки нежеланието на повечето от тях.

Какво ни интересува Цветанов, имаме си работа, как не ги е срам да ни карат да напускаме работното си място, възмущавали се всички ивайловградчани, които били задължени да отидат на въпросната среща.

Забелязани са и пълни училищни автобуси от съседните села, които пристигали по това време в Ивайловград. Не е ясно обаче дали и те не са били строени за срещата на Цветан Цветанов с гражданите.

По неофициална информация, хората в Ивайловград живеели в страх от политическа репресия, били потиснали и като цяло не смеели да изразят на глас негодуванието си от местната власт и изобщо от управляващата партия ГЕРБ.

Никой и нищо не бил в състояние да каже на кметицата на Ивайловград, която се имала за недосегаема. За да нямат неприятности в работата си и в личен план, хората в крайграничния град предпочитали да си мълчат.

На събранието Цветан Цветанов изтъкнал пред присъстващите колко успешни управници имало в Ивайловград, а пък Делян Добрев им благодарил за доверието.

Очевидно най-радостният човек от днешната среща в Ивайловград е била кметицата Диана Овчарова.


Снимки Епицентър

 „Хасково Прес“.

Източник/ци: http://onovini.eu/2019/04/%D1%81%D1%8A%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B9-%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B8/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!